ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 July, 2023 - 20:35

Categories: 

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Τζένγκο στον ακοντισμό

Η Ελίνα Τζένγκο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23. Μετά τον τίτλο στην κατηγορία των γυναικών και στην Κ20, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πρόσθεσε ακόμα έναν τίτλο στην ήδη πλούσια καριέρα της, δείχνοντας ότι βαδίζει στο σωστό δρόμο ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

 

Η Ελίνα Τζένγκο δεν σταματάει να γράφει ιστορία. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23, ακολουθώντας τα χνάρια του Μίλτου Τεντόγλου, ο οποίος κι αυτός είχε σαρώσει όλους τους τίτλους στις μικρές ηλικιακές κατηγορίες και στη συνέχεια κυριάρχησε στον κόσμο.

 

Η Ελίνα Τζένγκο έχει πλέον χρυσό στο Ευρωπαϊκό γυναικών, χρυσό στο Ευρωπαϊκό Κ23 και χρυσό στο Ευρωπαϊκό Κ20 ενώ έχει και ένα ασημένιο στο Παγκόσμιο Κ20.

 

Η αθλήτρια του Γιώργου Μποτσκαριώβ έκανε… πλάκα στον τελικό του ακοντισμού. Ξεκίνησε τον αγώνα της με 56.45μ. ενώ στη στη συνέχεια είχε άκυρη βολή. Στην τρίτη προσπάθειά της έστειλε το ακόντιό της στα 59.24μ., ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση.

 

Η 22χρονη πρωταθλήτρια, έχοντας ήδη εξασφαλίσει το χρυσό μετάλλιο, έριξε και μία βολή στα 60.73μ., ολοκληρώνοντας με ιδανικό τρόπο τις προσπάθειες της.