ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Nίκος Ζαραϊδώνης

13 May, 2023 - 23:07

Categories: 

Πρωταθλητής... playouts ο ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ πέρασε νικηφόρα από το Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό με σκορ 0-2 για την 7η αγωνιστική των playouts της Super League.Η σεζόν για τον ΟΦΗ τελειώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού με αυτό το τρίποντο στο Αγρίνιο κλείδωσε την 7η θέση στο πρωτάθλημα. Οι κριτικοί είχαν και την τύχη με το μέρος τους αφού ο Παναιτωλικός σημάδεψε 3 φορές το δοκάρι στον αγώνα. Το ματς:Στο 10ο λεπτό ο ΟΦΗ με τον Ντικό πέτυχε γκολ, αλλά με την υπόδειξη του βοηθού και μετέπειτα του VAR δεν μέτρησε με τον επιθετικό του ΟΦΗ να είναι εκτεθειμένος. Το ματς ήταν καθ'όλη τη διάρκεια του δυναμικό αλλά και προσεκτικό και από τις 2 ομάδες. Η πρώτη μεγάλη φάση του Παναιτωλικού σημειώθηκε στο 40ο λεπτό μετά απο φουλ του Μπουζούκη και κεφάλια του Στάγιτς, η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι, στην επαναφορά του παιχνιδιού ο Λάρσον επιχείρησε ένα δυνατό σουτ, με τον Χριστογεώργο να διώχνει σωτηρία. 2 λεπτά αργότερα η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου μια κλασική ευκαιρία αλλά ο Χριστογεώργος που ήταν καλά τοποθετημένος έδιωξε τη μπάλα με το ένα χέρι. Στο 2ο ημίχρονο τώρα ο Παναιτωλικός μπήκε δυναμικά και στο 49ο λεπτό ο Καρέλης με κεφαλιά βλέπει την μπάλα να σταματάει ξανά στο δοκάρι και με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να έχει ξανά σωστή τοποθέτηση εμπόδισε το πλασέ του Βοΐλη.Στο 52ο λεπτό ο ΟΦΗ σκοράρει για 2η φορά στον αγώνα με τον Ντικό, αλλά ούτε αυτή τη φορά μέτρησε το γκολ μιας και το VAR ξανά διαπίστωσε πώς ήταν εκτεθειμένος ο επιθετικός του ΟΦΗ. Στο 69ο λεπτό ο Καρέλης βρίσκει για 2η φορά το δοκάρι και 3η για τον Παναιτωλικό χάνοντας μια ευκαιρία ακόμα για να πάρουν οι γηπεδούχοι "κεφάλι" στο σκορ. Στο 84ο λεπτό ο ΟΦΗ καταφέρνει να προηγηθεί στον αγώνα με τον Λάρσον έπειτα από γύρισμα του ίδιου και την μπάλα να βρίσκει στο πόδι του Χουχούμη κάνοντας έτσι το 0-1. Στο 94ο λεπτό ο Γκρόνινγκ απέφυγε και τον Γκράτερολ για να διαμορφώσει το τελικό 2-0. Βαθμολογία Super League playouts:7. ΟΦΗ (41)8. Ατρόμητος (38)9. ΠΑΣ Γιάννινα (34)10. Αστέρας Τρίπολης (31)11. Παναιτωλικός (30)12. ΠΑΣ Λαμία ( 29)13. Ιωνικός (27)14.Λεβαδειακός (26)

Ομάδα: