ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

30 December, 2023 - 04:57

Categories: 

Πρωτοχρονιά στα γήπεδα, το ERTFLIX στο United Cup της Αυστραλίας και Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην TV!

Για τους λάτρεις του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου, την Premier League, η δράση είναι…non stop! Tις δύο τελευταίες ημέρες του χρόνου και την πρώτη του νέου έτους οι φίλοι της Premier League θα απολαύσουν όλους τους αγώνες για την 20η αγωνιστική με το ενδιαφέρον να στρέφεται στα παιχνίδια Μάντσεστερ Σίτι-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ,  Νότιγχαμ Φόρεστ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τότεναμ-Μπόρνμουθ, Φούλαμ-Άρσεναλ και Λίβερπουλ – Νιουκάστλ.

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου

13:30 Premier League Kick Off Novasports Premier League με τον Άγγελο Στυλιάδη

14:30 Premier League – 20η αγωνιστική: Λούτον-Τσέλσι Novasports Premier League σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου

17:00 Premier League: Γουλβς-Έβερτον Novasports Prime σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη

17:00 Premier League: Άστον Βίλα-Μπέρνλι Novasports2 σε περιγραφή του Μιχάλη Κασταφάδου

17:00 Premier League: Κρίσταλ Πάλας-Μπρέντφορντ Novasports Start σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου

17:00 Premier League: Μάντσεστερ Σίτι-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Novasports Premier League σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου

19:30 Premier League: Νότιγχαμ Φόρεστ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Novasports Premier League σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου

16:00 Premier League: Τότεναμ-Μπόρνμουθ Novasports Prime σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου

16:00 Premier League: Φούλαμ-Άρσεναλ Novasports Premier League σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου

18:00 Premier League The Show Novasports Premier League με τον Άγγελο Στυλιάδη

Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024

22:00 Premier League: Λίβερπουλ-Νιουκάστλ Novasports Prime σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου

Το ERTFLIX στο United Cup της Αυστραλίας παίζει τένις με Στέφανο Τσιτσιπά και Μαρία Σάκαρη

Από την 1η Ιανουαρίου 2024 έως και τις 7 του μήνα απολαύστε στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ στο αθλητικό κανάλι ΕΡΤSPORTS 2, μια εβδομάδα γεμάτη τένις. Πρόκειται για το United Cup της Αυστραλίας, ένα διεθνές τουρνουά τένις μεικτών φύλων στο οποίο θα μετέχουν και οι δύο κορυφαίοι Έλληνες αθλητές.

Απολαύστε τον Στέφανο και την Μαρία, σε απευθείας σύνδεση στο ΕΡΤSPORTS 2, την Δευτέρα 1 Ιανουαρίου  στη 01:30 (ξημερώματα Τρίτης) και την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024 στις 8:30 στις μονές αναμετρήσεις αντρών και γυναικών αντίστοιχα, αλλά και στο μεικτό διπλό.

Το ERTFLIX «φορτώνει» και απευθείας μεταδόσεις μεγάλων αθλητικών γεγονότων και όχι μόνο. Μείνετε συντονισμένοι στην αγαπημένη σας συνήθεια. Οι εκπλήξεις συνεχίζονται.

Η ψυχαγωγική ζώνη της ΕΡΤ1 είναι μαζί σας και την Πρωτοχρονιά με εκπομπές γεμάτες κέφι, ξεχωριστούς καλεσμένους αλλά και ιστορίες, τραγούδια και γιορτινή διάθεση.

«Δύο στις 10»

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023, στις 10:00

Το «Δύο στις 10» έρχεται, το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023, δύο ημέρες πριν αλλάξει η χρονιά, στην ΕΡΤ1. Η Ζωή Κρονάκη και ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου, με την καλύτερή τους διάθεση, φτιάχνουν πολίτικη βασιλόπιτα και υποδέχονται στο στούντιο τον Αλέκο Συσσοβίτη. Ο αγαπημένος ηθοποιός μιλάει για τους ρόλους της ζωής του, για όσα τον στιγμάτισαν και για εκείνα που θέλει να έρθουν.

Και επειδή οι γιορτές είναι οικογενειακή υπόθεση, ο Δημήτρης και η Ζωή υποδέχονται στην εκπομπή μια αγαπημένη οικογένεια. Τον Γιάννη Μποσταντζόγλου και τη σύντροφό του Δήμητρα Παπαδήμα, μαζί με την κόρη τους, Θαλασσινή Μποσταντζόγλου, στην πρώτη τους κοινή τηλεοπτική εμφάνιση.

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023, στις 10:00

Την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023, την τελευταία ημέρα του χρόνου το «Δύο στις 10» με τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου έρχεται στην ΕΡΤ1, όπως κάθε Σαββατοκύριακο.

Φορώντας την πιο γιορτινή τους διάθεση, οι παρουσιαστές μαζί με όλους τους συντελεστές της εκπομπής, παρέα με τους εκλεκτούς καλεσμένους, ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν το 2023.

Η Γιάννα Βασιλείου και η Φωτεινή Δάρρα αναλαμβάνουν να μας διασκεδάσουν με τα τραγούδια τους, ενώ ο μοναδικός Λάκης Γαβαλάς, σε μια απολαυστική αλλά πάντα με στιλ συνέντευξη, απαντάει σε όλα με την αφοπλιστική ειλικρίνειά του.

«Πρωίαν σε είδον»

Πρωτοχρονιά – Δευτέρα 1η Ιανουαρίου 2024, στις 10:00

Η Πρωτοχρονιά είναι η πιο αισιόδοξη ημέρα του έτους και γίνεται πιο όμορφη με την παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά.

Η εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» κάνει το πιο τυχερό ποδαρικό παρέα με καλεσμένους που τραγουδούν, εξομολογούνται, διασκεδάζουν και χαρίζουν γέλιο και συγκίνηση.

Ο Φώτης και η Τζένη υποδέχονται τον Τάκη Γιαννούτσο και τον Θοδωρή Βαμβακάρη και μιλούν για όλα όσα έχουν σημασία. Αποκαλύψεις, συγκίνηση και «περίεργα» σχόλια συνιστούν μία εκρηκτική συνάντηση.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Στα σύρματα» λένε τις δικές τους προσωπικές ιστορίες καλοτυχίας, ενώ οι τρεις «κρατούμενοι-ρεμπέτες» της αγαπημένης κωμωδίας, ο Ανδρέας Ζήκουλης, ο Δημήτρης Μαζιώτης και ο Κώστας Πιπερίδης τραγουδούν και «ανάβουν φωτιές» στο πλατό της εκπομπής.

Λαμπερές Πρωτοχρονιές που έχουν γράψει τηλεοπτική ιστορία, αλλά και περίεργα ήθη και έθιμα για «καλή τύχη» θα μας κάνουν να δούμε την 1η Ιανουαρίου με μια άλλη ματιά.

Τέλος, η Γωγώ Δελογιάννη ετοιμάζει και κόβει την πιο γευστική Ηπειρώτικη βασιλόπιτα με κρέας.

«Στούντιο 4»

Πρωτοχρονιά – Δευτέρα 1η Ιανουαρίου 2024, στις 15:00

Πρώτη ημέρα της νέας χρονιάς και ποδαρικό στο «Στούντιο 4» κάνει η μοναδική Άντζελα Δημητρίου, η οποία ξεδιπλώνει τη ζωή της σε μια συγκλονιστική κουβέντα με τη Νάνσυ και τον Θανάση.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια θυμάται τα χρόνια που ξεκίνησε το τραγούδι, αναφέρεται στη δύσκολη σχέση με τον πατέρα της, αλλά και πώς αποκάλυψε στον γιο της, ότι είναι η μητέρα του και όχι η ξαδέρφη του, όπως πίστευε μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Επίσης, ανατρέχουμε στο Αρχείο της ΕΡΤ και στο πρωτοχρονιάτικο σόου του 1980, που παρουσίασε η Μαρινέλλα, στο οποίο εμφανίζεται και ο Τόλης Βοσκόπουλος.

Ακόμη, κάνουμε τον γύρο του κόσμου παρουσιάζοντας τις πιο συγκλονιστικές φωτογραφίες της χρονιάς που πέρασε, και σταματάμε σε ιστορικό καφέ του Κολωνακίου για να μάθουμε ιστορίες από διάσημα πρόσωπα που σύχναζαν εκεί.

Τέλος, η Νεκταρία Κοκκινάκη στην κουζίνα μάς ετοιμάζει κουμπάνια, τους παραδοσιακούς αναβατούς λουκουμάδες.

Πρωτοχρονιά με τα Ραδιόφωνα της ΕΡΤ

Με ειδικές εκπομπές, λαογραφικά αφιερώματα, συναυλίες, ιστορικές θεατρικές παραστάσεις προσαρμοσμένες για το ραδιόφωνο, κάλαντα και, φυσικά, πολλή μουσική, υποδέχονται το 2024 τα Ραδιόφωνα της ΕΡΤ.

Το Δεύτερο υποδέχεται το 2024

Η αλλαγή του χρόνου βρίσκει τις τελευταίες δύο ώρες του 2023 (Κυριακή 31/12, 22:00-24:00), όλους τους παραγωγούς του Δεύτερου μαζί, σε ένα ρεβεγιόν που οργάνωσε ο Αντώνης Τζαβάρας, κατά τη διάρκεια του οποίου ακούμε τις δικές τους γιορτινές ιστορίες και τα τραγούδια με τα οποία υποδέχονται τη νέα χρονιά.

Ανήμερα την Πρωτοχρονιά (Δευτέρα 1/1), ακούμε μαζί με τις ζωντανές εκπομπές και ένα απάνθισμα εορταστικών προγραμμάτων από το Αρχείο, σ’ ένα απολαυστικό σερί με συναυλίες, ραδιοφωνικά σίριαλ, παραδοσιακές μελωδίες και θέατρο.

08:00-09:00: «Άγιος Βασίλης έρχεται, Γενάρης ξημερώνει». Από το αρχείο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, η Φεβρωνία Ρεβύνθη μάς ταξιδεύει σε ολόκληρη την Ελλάδα με παραδοσιακές πρωτοχρονιάτικες μελωδίες.

09:00-10:00: «Πρωτοχρονιές της παλιάς Αθήνας». Ραδιοφωνική εκπομπή του 1960, από το Αρχείο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, σε παραγωγή Γιώργου Θεοδοσιάδη. Πρόκειται για μια αναδρομή στην πρωτοχρονιάτικη Αθήνα του παλιού καιρού, μέσα από δραματοποιημένα στιγμιότυπα που έγραψε ο Κώστας Πρετεντέρης και στα οποία πρωταγωνιστούν γνωστοί ηθοποιοί.

Επιλογή – Επιμέλεια: Σιδερής Πρίντεζης

11:30-12:00 έως 5 Ιανουαρίου: «Εφιαλτικά Χριστούγεννα» της Άγκαθα Κρίστι. Τα τελευταία πέντε επεισόδια του ραδιοφωνικού σίριαλ, παραγωγής 1988, με τον Ηρακλή Πουαρό να πρωταγωνιστεί σε ακόμα μία αστυνομική ιστορία μυστηρίου. Στον ρόλο του Ηρακλή Πουαρό, ο Σοφοκλής Πέππας.

Ακούγονται επίσης, οι ηθοποιοί: Κώστας Καστανάς, Αντιγόνη Βαλάκου, Γιώργος Μοσχίδης, Μάρθα Βούρτση, Τρύφων Καρατζάς, Ματίνα Καρρά, Τάκης Βουλαλάς, Νίκος Γαροφάλλου κ.ά. 

14:00-15:00: Πρωτοχρονιάτικη συναυλία με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, τον Κώστα Μακεδόνα και τον Κώστα Γανωτή. Μαζί τους ο Νίκος Ζούκας, ο Βασίλης Μοσχονάς, ο Αριστείδης Μόσχος στο σαντούρι και πλειάδα σημαντικών σολίστ σε μια 17μελή ορχήστρα. Ήταν πρωινό πρωτοχρονιάς του 1992 όταν μεταδόθηκε η συναυλία αυτή με τραγούδια διαχρονικά και αγαπημένα, με το περιεχόμενο των ευχών να παραμένει αναλλοίωτο έως σήμερα. Παρουσίαση Ζέλια Σταύρου.

15:00: Σχόλιο του Μάνου Χατζιδάκι, Το σχόλιο του Τρίτου: εκμαγείο Μέλλοντος χρόνου, που ακούστηκε για πρώτη φορά στις 30 Δεκεμβρίου 1979 και αρχίζει με τη φράση: «Πανάρχαια βούληση του ανθρώπου, να υποτάξει τον Χρόνο, να τόνε βάλει στο χέρι του, για να μπορέσει η επιλεγμένη στιγμή, να παραμείνει αιώνια και μετέωρη στον ορίζοντα, σημάδι κολακευτικό από το πέρασμά του, μια και η στιγμή, η επιλεγμένη, τον φανερώνει, πρώτη φορά, ολόκληρο».

15:10-16:00: Δύο επεισόδια της Λιλιπούπολης. Στο πρώτο μέρος ακούμε τρεις ακούραστους πρωταγωνιστές της Λιλιπούπολης, που νίκησαν το ξενύχτι της αλλαγής του χρόνου, σε ένα πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο με τη συμπλήρωση δύο ετών της εκπομπής. Το επεισόδιο μεταδόθηκε για πρώτη φορά την Πρωτοχρονιά του 1980, χρονιά που συμπληρώθηκαν τα δύο χρόνια της εκπομπής και που έμελλε να μεταδοθεί και το τελευταίο επεισόδιο της σειράς, στις 2 Μαΐου. Στο δεύτερο μέρος ακούμε ένα επεισόδιο-σταθμό στην ιστορία της Λιλιπούπολης. «Οι 12 μήνες», ένας αγώνας δρόμου μετ’ εμποδίων μεταξύ των 12 μηνών του χρόνου. Ποιος θα κερδίσει άραγε;

16:00-18:00: Πρωτοχρονιάτικη συναυλία. Σε παρουσίαση της αξέχαστης Σοφίας Μιχαλίτση, ακούμε την Πρωτοχρονιάτικη συναυλία του 1983, που ηχογραφήθηκε ειδικά για το Δεύτερο Πρόγραμμα. Στη συναυλία παίρνουν μέρος, με τη σειρά που εμφανίζονται οι: «Χάνομαι γιατί ρεμβάζω», Μαργαρίτα Ζορμπαλά, «Οπισθοδρομική Κομπανία», Δήμητρα Γαλάνη, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, «Παρέα», Αγάθων Ιακωβίδης και Δημήτρης Κοντογιάννης.

18:00-20:00: Θεατρική παράσταση «Δον Καμίλο». Ο αξέχαστος Μίμης Φωτόπουλος πρωταγωνιστεί στο έργο του Σωτήρη Πατατζή από το Αρχείο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. Η σκηνοθεσία είναι του Φώτου Λαμπρινού, τον οποίο ακούμε σε ένα σημείωμα-πρόλογο και η μουσική επιμέλεια είναι της Ιφιγένειας Ευθυμιάτου. Η πρώτη μετάδοση έγινε στις 22 Δεκεμβρίου 1985. Παίζουν: Μίμης Φωτόπουλος, Ελένη Καλλία, Γιάννης Βούρος, Παύλος Χαϊκάλης, Κώστας Κοντογιάννης, Χρήστος Μωραΐτης, Σταμάτης Τσελέπης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Τζένη Σαμπάνη.

Το έργο πρωτοπαρουσιάστηκε το 1958 στο θέατρο Άλφα, από τον θίασο του Μίμη Φωτόπουλου και γνώρισε τεράστια επιτυχία.

Πρωτοχρονιά στο Τρίτο!

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

19:00-20:00: Ο Στέλιος Μούστος, στην εκπομπή «Αλχημείες», παρουσιάζει το αριστουργηματικό δεύτερο στη σειρά μπαλέτο «Η Ωραία Κοιμωμένη» του Πιότρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι.

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

07:00-08:00: Ο Γιώργος Ντόβολος, από την «Εγνατία Οδό», παρουσιάζει ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στο Ρωμανό τον Μελωδό, τον δημιουργό του Κοντακίου των Χριστουγέννων.

08:00-09:00: Ο Θεόδωρος Λούστας από τη «Μαγεία του πρωινού» ολοκληρώνει τοαφιέρωμα (Σάββατο 30 & Κυριακή 31/12) στην πρώτη δισκογραφική εργασία του Γερμανού μαέστρου, οργανίστα και τσεμπαλίστα, Karl Richter στο «Ορατόριο των Χριστουγέννων», BWV 248, του Johann Sebastian Bach.

12:00-13:00, ο Στέλιος Μούστος στην εκπομπή «Έξι χορδές σαν μια ορχήστρα» παρουσιάζει ένα αφιέρωμα σε διασκευές και μεταγραφές για κιθάρα στο τρίτο και τελευταίο από τα μπαλέτα του Πιότρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι, τον «Καρυοθραύστη».

15:00-16:00 (και Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023): Ο Νίκος Κανελλόπουλος από την εκπομπή «Κλασικά και… άλλα» μας προετοιμάζει για το μεγάλο μουσικό γεγονός: τη θρυλική πρωτοχρονιάτικη συναυλία της Βιέννης με δυο εκπομπές αφιερωμένες στο Μέγαρο Μουσικής της Βιέννης Musikverein, στην ιστορία της συναυλίας και, φυσικά, στα περίφημα βαλς.

18:30-19:00: H Μαρία Χατζάρα «φωτίζει» το Καραβάκι της Πρωτοχρονιάς και τους ποικίλους συμβολισμούς του, όπως αποτυπώνονται στην ιστορία και τον μύθο.

21:00-23:00, Ο Γιάννης Φίλιας από την εκπομπή «Opera Omnia» αποχαιρετά τη χρονιά με την «Εύθυμη Χήρα» (Die lustige Witwe) του Franz Lehar.

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

07:00-08:00: Ο Γιώργος Ντόβολος, από την «Εγνατία Οδό», μέσα από τη λαογραφία των ημερών, μας γνωρίζει τον Μέγα Βασίλειο, αρχιεπίσκοπο Καππαδοκίας με κάλαντα παινέματα, τραγούδια και σκοπούς.

12:00-14:00: Ο Στέλιος Μούστος στην εκπομπή «Musica Reservata» παρουσιάζει το πιο πρωτοποριακό και μουσικά πιο ενδιαφέρον από τα τρία μπαλέτα του Πιότρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι, τον Καρυοθραύστη.

16:00-17:00, Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, o Τίτος Γουβέλης παραδίδει Μαθήματα πιάνου με τρία σπουδαία έργα: το Πρώτο Πρελούδιο και Φούγκα του Φέλιξ Μέντελσον, το πρώτο μέρος από το Κοντσέρτο αρ.1 του Φρεντερίκ Σοπέν και τη Σονάτα του Έντβαρντ Γκρηγκ.

22:00-24:00: Από το αρχείο της ελληνικής Ραδιοφωνίας, η Μάρα Καλούδη, στην εκπομπή «Το θέατρο της Κυριακής στο Τρίτο», παρουσιάζει την ιστορική ηχογράφηση του έργου «Το Γαλάζιο Πουλί» του Μωρίς Μαίτερλινκ, σε μετάφραση και ραδιοφωνική προσαρμογή Κυβέλης Μυράτ, σκηνοθεσία Γρηγόρη Γρηγορίου και με τη συμμετοχή σπουδαίων ηθοποιών.

Δευτέρα 1η Ιανουαρίου 2024

08:00-10:00: Ανήμερα την Πρωτοχρονιά, στα «Πρωινά του Τρίτου», ο Γιώργος Φλωράκης παρουσιάζει, σε διαφορετικές εκτελέσεις, τη «Δημιουργία» του Josef Haydn.

10:00-11:00: Στο «σήμερα» με τον Πάρι Μέξη, είναι μια νέα χρονιά! Χιούμορ, εορταστική διάθεση και αγαπημένη μουσική, στην πρώτη εκπομπή για το 2024.

12:00-15:00: Όπως κάθε Πρωτοχρονιά, το Τρίτο Πρόγραμμα μεταδίδει απευθείας την Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία της Βιέννης, με τη θρυλική Φιλαρμονική Ορχήστρα της πόλης. Στο πόντιουμ θα βρεθεί ο Βερολινέζος αρχιμουσικός Christian Thielemann (Κρίστιαν Τίλεμαν) και θα ακουστούν 15 έργα, εκ των οποίων κάποια για πρώτη φορά. Τη συναυλία θα προλογίσει και θα σχολιάσει ο παραγωγός του Τρίτου Προγράμματος, Νίκος Κανελλόπουλος.

15:00-17:00: Στον απόηχο της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης συναυλίας στη Βιέννη, ο Στέλιος Μούστος παρουσιάζει, από την εκπομπή «Musica Reservata», ένα διαφορετικό δίωρο αφιερωμένο αποκλειστικά στις συνθέσεις του Johann Strauss II.

19:00-20:00: Ο Γιάννης Ευσταθιάδης, στην εκπομπή «Του κύκλου τα γυρίσματα», παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στα βιεννέζικα βαλς και πόλκα, με ιστορικές, σπάνιες και κάποιες ανέκδοτες ηχογραφήσεις μεγάλων μαέστρων από το 1920 έως τα τέλη του 20ού αιώνα, σε έργα κυρίως του J. Strauss του νεότερου.

20:10-21:05, Ο Γιώργος Ν. Φλωράκης από τον «Θησαυρό της πίσω Αυλής», διαλέγει για την πρώτη μέρα του νέου χρόνου, την πρόσφατη δισκογραφική δουλειά του Σταύρου Λάντσια, «My Ennio Morricone».

Πρωτοχρονιά με το KOSMOS

Το Πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα του Kosmos αρχίζει από την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, με ένα ξεχωριστό δίωρο με την Κλάουντια Μάτολα, τον Προκόπη Δούκα και… τους ακροατές του Kosmos να προτείνουν και να επιλέγουν τις καλύτερες μουσικές στιγμές της χρονιάς, καθώς και τα τραγούδια που ξεχώρισαν το 2023.

Η Μαρία Μαρκουλή, το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, στις 8 το βράδυ, επιλέγει τις καλύτερες μουσικές –από τα άλμπουμ που ξεχώρισαν στην εκπομπή «Fresh Unlimited»–, διανθισμένες με εορταστικά και «φρέσκα» κομμάτια.

Η Θάλεια Καραμολέγκου, την παραμονή Πρωτοχρονιάς, στις 8 το βράδυ, ρίχνει ματιές στην «Ιδιωτική ζωή ενός κατασκόπου – Οι επιστολές του John Le Carre», διατρέχοντας τις πιο περιπετειώδεις δεκαετίες του 20ού αιώνα, μέσα από την ανέκδοτη μέχρι σήμερα αλληλογραφία του συγγραφέα.

Ανήμερα Πρωτοχρονιάς, στις 6 το απόγευμα, το Kosmos γιορτάζει την έλευση του 2024 με ένα ξεχωριστό τετράωρο ραδιοφωνικό σόου. Ο Μιχάλης Καμάκας και ο Γιώργος Φλωράκης κάνουν Πρωτοχρονιά στο Kosmos με τη νέα ελληνική σκηνή («New Year’s Eve – The local party») και υποδέχονται στo στούντιο της ΕΡΤ μερικά από τα πιο σημαντικά ονόματα της «νέας ελληνικής σκηνής». Από την τζαζ και το χιπ-χοπ μέχρι το indie rock και την electro, οι δυναμικοί καλλιτέχνες του σήμερα, παρουσιάζουν την μουσική τους, μοιράζονται σκέψεις και ευχές και τζαμάρουν μεταξύ τους. Συμμετέχουν: Αλκυόνη, Harper Trio, Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, Lip Forensics (ft. Sugahspank), Παιδί Τραύμα, Turboflow 3000 (ft. Pan Pan), Tony Bluebird, Molyneaux, Moa Bones, AMKA, Diesel Cindy κ.ά.

Η «Φωνή της Ελλάδας» υποδέχεται το 2024 

Την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου, στις 12:00,  η εκπομπή «Η δική μας πόλη», με τον Θέμη Ροδαμίτη, κάνει ένα αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη και στη Βίκυ Μοσχολιού.

Ένα εορταστικό πρόγραμμα αφιερωμένο στους φίλους του λαϊκού τραγουδιού, στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Στο στούντιο Β της Ελληνικής Ραδιοφωνίας θα τραγουδήσουν ο Βασίλης Λέκκας και η Ιωάννα Εμμανουήλ. Παίζουν οι μουσικοί Γιώργος Κωνσταντινίδης (πιάνο, βιολί), Σπύρος Κωστής (ακορντεόν), Λεωνίδας Φιλήντας (μπάσο), Χρήστος Ευαγγελάτος (κιθάρα), Αλέξης  Αντωνόπουλος (τύμπανα), Στάθης Σαβίδης και Δημήτρης Κουφογιώργος (μπουζούκι).

Την Πρωτοχρονιά, πρώτη ημέρα του 2024…

Στην εκπομπή «Τα ξωτικά της παράδοσης», με τη Μαρία Κουτσιμπύρη (06:00 – 08:00), θα ακούσουμε παραδοσιακούς σκοπούς, κάλαντα και τραγούδια απ’ όλη την Ελλάδα, αλλά και τις αλησμόνητες πατρίδες.

Στην εκπομπή «Καλές θάλασσες» (08:00-10:00), ο Αντώνης Καραγιαννάκης  παρουσιάζει ένα εορταστικό δίωρο, με μουσικούς και γλεντιστάδες από τη Νάξο και μπροστάρισσα την Ελένη Λεγάκη, αφιερωμένο στους Έλληνες ναυτικούς μας.

Η εκπομπή «Πάρε τον χρόνο σου», με τον Προκόπη Αγγελόπουλο (10:00-12:00), θα «ταξιδέψει» σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και στον κόσμο, για να συναντήσει τους ανταποκριτές της ΕΡΤ και άλλους Έλληνες της Διασποράς και να ανταλλάξει ευχές και εικόνες από την πρώτη ημέρα του 2024. Επίσης, θα ακουστούν κάλαντα από Ελληνόπουλα σχολείων της Γερμανίας (Waiblingen, Heidelberg, Feuerbach, Winnenden, Nagold και Bad Cannstatt), που ηχογραφήθηκαν ειδικά για τη Φωνή της Ελλάδας.

«Ταξιδεύοντας με φως ελληνικό», με τον Γιάννη Παπουτσάκη (12:00-14:00). Μια ειδική εορταστική εκπομπή, σε πρωτοχρονιάτικους ρυθμούς, με διηγήματα του Παπαδιαμάντη, του Κόντογλου και άλλων συγγραφέων, ποιήματα για την πρώτη ημέρα του χρόνου, κάλαντα και τραγούδια απ’ την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Ο Θανάσης Χούπης, στην εκπομπή «Έλληνες παντού» (14:00 – 15:00), συνομιλεί με σημαντικές προσωπικότητες από τις ελληνικές και κυπριακές κοινότητες, που μας μεταφέρουν το εορταστικό κλίμα από τις χώρες τους, στην αυγή του νέου χρόνου.

Στην εκπομπή «Greek Music Express» (15:00-16:00), ο Ηρακλής Οικονόμου παρουσιάζει δύο μοναδικές δισκογραφικές απόπειρες: τα τραγούδια του Τάσου Καρακατσάνη, για τη «Λυσιστράτη» και τις «Εκκλησιάζουσες», στη διάλεκτο της Σύμης, και τα τραγούδια του Διονύση Σαββόπουλου, που προορίζονταν για τους «Αχαρνείς».

Η εκπομπή «Φωνές και Μουσικές», με τον Αλέξη Κώστα (18:00-19:00), μεταδίδει ευχές από καλλιτέχνες που ζουν και διαπρέπουν στο εξωτερικό, αλλά και ευχές από διάσημους Έλληνες ερμηνευτές.

Η εκπομπή «Η δική μας πόλη», με τον Θέμη Ροδαμίτη (19:00-20:00), παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με σύντομα αφηγήματα και κείμενα σε εορταστική ατμόσφαιρα. Παράλληλα, ακούγονται ελληνικά και ξένα τραγούδια που ερμήνευσαν σημαντικοί καλλιτέχνες. Στην εκπομπή συμμετέχουν και αφηγούνται ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος, ο ηθοποιός Κώστας Καστανάς, η αφηγήτρια παραμυθιών Λίλη Λαμπρέλλη και ο συγγραφέας Νίκος Δαββέτας.

«Ακούμε ξανά» (22:00-24:00). Από το Αρχείο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας μια μοναδική συναυλία με τον Παντελή Θαλασσινό.

«Φυσάει ο μπάτης, φυσάει το κύμα», με τον Γιάννη Σπυρόπουλο Μπαχ (24:00-02:00), σε ένα πρωτοχρονιάτικο ραδιοφωνικό ταξίδι με τις μουσικές του Κόσμου.

Τα γεγονότα που «σφράγισαν» το 2023

Η ανασκόπηση της χρονιάς που φεύγει είναι το θέμα της εκπομπής «Επτά» με τη Βάλια Πετούρη, που μεταδίδεται το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023 στις 22:00 στο ΕΡΤNEWS. Πρόκειται για μια ειδική δίωρη εκπομπή, αφιερωμένη στα κυριότερα θέματα που απασχόλησαν την Ελλάδα και τον κόσμο.

Επί τάπητος η σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, οι εκλογικές αναμετρήσεις, οι ανακατατάξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, οι πυρκαγιές, οι πλημμύρες στη Θεσσαλία από το πέρασμα της κακοκαιρίας «Ντάνιελ» και φυσικά ο πόλεμος Ισραήλ – Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας.

Στη συζήτηση συμμετέχουν ο ομότιμος καθηγητής Γεωπολιτικής του Πανεπιστημίου της Σορβόννης Γιώργος Πρεβελάκης, ο ζωγράφος Αχιλλέας Δρούγκας και ο εκδότης του οίκου «Μίνωας» Γιάννης Κωνστανταρόπουλος.

Ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Λιακόγκονας με τη Βάλια Πετούρη παρουσιάζουν τα πρόσωπα, τους όρους και τις «λέξεις – κλειδιά» που απασχόλησαν περισσότερο τους Έλληνες χρήστες του διαδικτύου το απερχόμενο έτος. Ακόμη, στην εκπομπή παρουσιάζονται τα δημοφιλέστερα για το 2023 άρθρα του ενημερωτικού ιστότοπου της δημόσιας Τηλεόρασης, του ertnews.gr.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην πλατεία Συντάγματος

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα! Η ΕΡΤ υποδέχεται το 2024 στην Πλατεία Συντάγματος σε μια εκρηκτική μουσική βραδιά του Δήμου Αθηναίων. Πρωταγωνιστές ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Μαρίνα Σάττι και οικοδεσπότες η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Με δύο εορταστικές συναυλίες, αλλά και με ντουέτα, οι δύο μοναδικοί καλλιτέχνες θα καλωσορίσουν τη νέα χρονιά δυναμικά, με τη μουσική και τα τραγούδια τους. Σε απευθείας σύνδεση από το Σύνταγμα, ο κορυφαίος τραγουδοποιός Νίκος Πορτοκάλογλου θα παρουσιάσει μία μουσική παράσταση στηριγμένη στα πιο αγαπημένα τραγούδια του αλλά και σε τολμηρούς συνδυασμούς ελληνικών και ξένων εμβληματικών τραγουδιών. Μαζί του στη σκηνή θα βρεθεί η Βίκυ Καρατζόγλου, ο Βύρων Τσουράπης και η μπάντα του «Ευγενείς αλήτες».

Το δικό της στίγμα θα δώσει στη βραδιά και η Μαρίνα Σάττι με τους pop, mainstream και ethnic ρυθμούς της. Παρουσιάζοντας ένα μουσικό σόου με τη σφραγίδα της μοναδικής αισθητικής της, θα μας ταξιδέψει με τη σπουδαία μπάντα της στο εθιστικό μουσικό της σύμπαν. Από τη «Μάντισσα» ως τη «Yenna» της κι από όλο το εύρος της παραδοσιακής μουσικής των Βαλκανίων ως την trap, η πάντα σύγχρονη Μαρίνα Σάττι θα μας ξεσηκώσει με ζουρνά, νταούλι και πολυφωνικές αλχημείες, γκάιντα, beats και αισθησιασμό μέχρι τις πρώτες ώρες του 2024!

Υποδεχόμαστε τον νέο χρόνο όλοι μαζί από την καρδιά της Αθήνας, σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1 στις 22:55!

«Ελλάδα και Τουρκία μπροστά στο 2024»

Λίγες ημέρες πριν από την εκπνοή του 2023, ενός έτους που σηματοδότησε αλλαγές στις ελληνο-τουρκικές σχέσεις, το ΕΡΤNEWS μεταδίδει την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023, στις 20:15 μια ειδική εκπομπή για όλα όσα έγιναν την χρονιά που πέρασε, αλλά και για αυτά που αναμένονται εντός του 2024. Μια ανασκόπηση στα κομβικά γεγονότα και δη στην πορεία από την επικίνδυνη κλιμάκωση και τις τουρκικές απειλές στην εν εξελίξει προσπάθεια σύγκλισης, που επικυρώθηκε με την επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα και την υπογραφή από κοινού με τον Κυριάκο Μητσοτάκη της Διακήρυξης Φιλίας και Καλής Γειτονίας.

Ο Πιέρρος Τζανετάκος φιλοξενεί στο στούντιο τον καθηγητή Διεθνών Σχέσεων και Εξωτερικής Πολιτικής Παναγιώτη Τσάκωνα, τον διπλωματικό συντάκτη της ΕΡΤ Νίκο Μελέτη, καθώς και τον διπλωματικό συντάκτη της εφημερίδας «Καθημερινή» Βασίλη Νέδο, με τους οποίους αξιολογούν τις εξελίξεις που καταγράφηκαν το 2023, αλλά και αναλύουν τις προοπτικές του 2024.

«Πρωτοχρονιά με φίλους!» – Με τον Χρήστο Φερεντίνο

Ο ΣΚΑΪ υποδέχεται τη νέα χρονιά με φίλους! Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 21.00, κάνει ποδαρικό στο 2024 με μία εκπομπή γεμάτη τραγούδι, χαρά, αισιοδοξία και τον Χρήστο Φερεντίνο που μαζί με όλους, θα γιορτάσει την «Πρωτοχρονιά με φίλους!».

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς συντονιζόμαστε στον ΣΚΑΪ, με τον Δημήτρη Μπάση σε ένα μουσικό ταξίδι με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του αλλά και σπουδαίες ερμηνείες τραγουδιών που αγαπήσαμε. Από τη βραδιά δε θα μπορούσε να απουσιάζει η παραδοσιακή μουσική, με τους μαιτρ του είδους, Νίκο Φιλιππίδη και Λευκοθέα Φιλιππίδη. Μαζί με τον Δημήτρη Μπάση θα απολαύσουμε επίσης τη Βιολέτα Ίκαρη, τη Γεωργία Νταγάκη με την κρητική της λίρα, τη Βάλια Σωμαράκη, τον Άγγελο Ανδριανό, την Kalliope και τον ηθοποιό Γιώργο Παπαγεωργίου, σε μια εμφάνιση- έκπληξη.

Στη βραδιά χαρίζουν τη δική τους γιορτινή ενέργεια και θετική διάθεση η Φαίη Σκορδά και η ομάδα του «Fay’s Time», Λάμπρος Κωνσταντάρας, Μαρία Φραγκάκη, Μάρτζυ Λαζάρου, Άγγελος Βουράκης, η Κατερίνα Καραβάτου, ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Δημήτρης Σκουλός και οι «Δεκατιανοί», Γιάννης Πιτταράς και Γιώργος Γρηγοριάδης. Ο Χρήστος Φερεντίνος υποδέχεται επίσης στην παρέα τον Αντώνη Κρόμπα, τον Λευτέρη Ελευθερίου, τη Μάρα Δαρμουσλή, την Ειρήνη Κολλιδά τη Σοφία Παυλίδου τον Χάρη Ρώμα, τον Νικόλα Βαφειάδη και την Πηγή Δεβετζή.

Η νέα χρονιά έρχεται στον ΣΚΑΪ με τον Χρήστο Φερεντίνο, με πολύ κέφι, λάμψη, εορταστική διάθεση και φυσικά, καλούς φίλους! Σας περιμένουμε!

«Σπίτι με το MEGA»: Παραμονή Πρωτοχρονιάς με τον Άγγελο και τον Στέλιο Διονυσίου

Στην εκπνοή του 2023, το MEGA μάς προσκαλεί σε ένα λαμπερό ρεβεγιόν για να καλωσορίσουμε τον νέο χρόνο με καλή παρέα, πολλή μουσική και αισιόδοξη διάθεση.

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 21:00, η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται στο «Σπίτι με το MEGA» τον Άγγελο και τον Στέλιο Διονυσίου, σε μια βραδιά με διαχρονικές επιτυχίες, χορό και καλεσμένους που ξέρουν να διασκεδάζουν.

Οι αδελφοί Διονυσίου, δύο αυθεντικές λαϊκές φωνές με βαρύ επώνυμο, ερμηνεύουν τραγούδια από την πλούσια δισκογραφία τους αλλά και κομμάτια-σταθμούς από τη δοξασμένη καριέρα του πατέρα τους, του αείμνηστου Στράτου Διονυσίου, στη μουσική: «Η δική μου η τρέλα», «Ψηλά τα χέρια», «Παράπονό μου», «Τελειώσαμε», «Κύριος ήρθα κύριος φεύγω», «Με σκότωσε γιατί την αγαπούσα», «Περιπτεράς» κ.ά.

Δίπλα τους θα βρεθούν δημοφιλείς καλλιτέχνες που θα μας χαρίσουν αξεπέραστες μουσικές στιγμές και ντουέτα-έκπληξη. Η Γωγώ Τσαμπά μάς παρασύρει στα μονοπάτια της παράδοσης με τραγούδια που μας σηκώνουν να χορέψουμε. Ο Δημήτρης Κοντολάζος, ένας τραγουδιστής με χαρακτηριστική χροιά, ερμηνεύει μαζί με τον Άγγελο Διονυσίου το «Άγνωστε φίλε». Ο ταλαντούχος Θοδωρής Φέρρης ανεβάζει ακόμα περισσότερο τη διάθεση με αγαπημένα σε όλους μας τραγούδια. Ο Αλέξανδρος Τζουγανάκης, από την Κρήτη, μας ταξιδεύει με τη λύρα και τη μαγευτική φωνή του. Η Χριστίνα Σάλτη δίνει την εκρηκτική νότα της βραδιάς. Special guest ο Αντύπας, ο οποίος ξεσηκώνει καλεσμένους και τηλεοπτικό κοινό με τις μεγάλες του επιτυχίες. Στη σκηνή ανεβαίνει και ο γιος του, ο Πρόδρομος, που δίνει τον δικό του ρυθμό με την παρουσία του.

Σε μία εμφάνιση- έκπληξη, ο Θέμης Αδαμαντίδης ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια του που μας έχουν συντροφεύσει σε κάθε προσωπική στιγμή, ενώ σε ένα απρόσμενο ντουέτο με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη τραγουδούν μαζί το «Άναψε μου ένα τσιγάρο». Στην εορταστική βραδιά συμμετέχει και η Αγνή Καλουμένου.

Ξεχωριστή είναι και η μουσική συνάντηση του Στέλιου Διονυσίου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Ο τιμώμενος τραγουδιστής ερμηνεύει το αξέχαστο «Αποκοιμήθηκα» με τον οικοδεσπότη να τον συνοδεύει στο πιάνο.

Στα highlights του ρεβεγιόν ανήκει το μελωδικό ξεκίνημα της βραδιάς από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Περιστερίου με τραγούδια και κάλαντα.

Αγαπημένα πρόσωπα του MEGA και δημοφιλείς καλεσμένοι γίνονται μέρος αυτής της μεγάλης παρέας και ανταλλάσσουν θερμές ευχές: Δώρα Αναγνωστοπούλου, Μαρία Μπεκατώρου, Αντώνης Κατσαρός, Χριστίνα Ρήγου, Νικήτας Κορωνάκης, Δημήτρης Παπανικολάου, Σπύρος Λάμπρου, Μάγδα Τσέγκου, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Φωτεινή Ντεμίρη, Μαρίνα Λαμπροπούλου, Τζένη Διαγούπη, Γιολάντα Μπαλαούρα, Τάκης Βαμβακίδης, Νικόλ Χριστοδούλου, Ζωή Γεράζη, Μίλτος Χαρόβας, Δημήτρης Πετρόπουλος, Άννα Κανδαράκη, κ.ά.

Μια φαντασμαγορική βραδιά έρχεται την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο «Σπίτι με το MEGA» με κέφι, τραγούδι, χορό και πολλά χαμόγελα.

Ακούει η νύχτα Σαββόπουλο

Ακούει η νύχτα Σαββόπουλο; Ο Σταύρος Θεοδωράκης και οι κάμερες των «Πρωταγωνιστών», την Κυριακή στις 22.15, κατέγραψαν Διονυσιακές στιγμές χαράς – μαζί και τα πιο ωραία λαϊκά - εκεί που τραγουδούν ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Νίκος Βέρτης, ο Στέλιος Διονυσίου, η Πέγκυ Ζήνα, ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Αντώνης Ρέμος.

Μία υπερπαραγωγή των Πρωταγωνιστών με αφορμή τα 80 χρόνια του Διονύση Σαββόπουλου με τρομπέτες, τύμπανα, κιθάρες, μπουζούκια αλλά και ξυλοπόδαρους και ζογκλέρ. Στους Πρωταγωνιστές εξομολογούνται Σαββοπουλικές ιστορίες και οι: Λάκης Γαβαλάς, Άρης Δημοκίδης, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Σμαράγδα Καρύδη, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Αλέξης Κυριτσόπουλος, Δημήτρης Λάλος, Πάνος Μουζουράκης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Χρήστος Χωμενίδης.

Και ο Διονύσης Σαββόπουλος με παιγνιώδη αλλά και ποιητική διάθεση σχολιάζει αφηγήσεις και τραγούδια αφηγούμενος παράλληλα άγνωστα περιστατικά από την περιπετειώδη ζωή του.

Tα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Ανήμερα την Πρωτοχρονιά (Δευτέρα 1/1/2024), στις 17:30, θα μεταδοθεί η εκπομπή «ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ» – ΕΡΤ ΑΡΧΕΙΟ (Ε) Κ8 W Καλεσμένος ο Βασίλης Καρράς. Παρουσίαση: Μπήλιω Τσουκαλά. Σκηνοθεσία: Χρήστος Φασόης...

-Όπως κάθε χρόνο, η ΕΡΤ1 μεταδίδει και φέτος ανήμερα την Πρωτοχρονιά, Δευτέρα 1η Ιανουαρίου 2024, στις 12:15, την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Βιέννης, σε απευθείας δορυφορική σύνδεση με την Αίθουσα Musikverein.Τη συναυλία προλογίζει και σχολιάζει ο παραγωγός του Τρίτου Προγράμματος Νίκος Κανελλόπουλος. Για τους ακροατές του Ραδιοφώνου, η συναυλία θα μεταδοθεί απευθείας και από το Τρίτο Πρόγραμμα, στους 90,9 ή 95,6 και ταυτόχρονα στο www.ertecho.gr...

-Ο ΑΝΤ1 τιμά τη μνήμη του Βασίλη Καρρά, του τραγουδιστή που άφησε εποχή με τα τραγούδια του, αλλά και με την απλότητα που τον διέκρινε στη σπουδαία διαδρομή του. Το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, στις 23:00, θα προβληθεί σε επανάληψη η τελευταία συνέντευξη – εξομολόγηση του Βασίλη Καρρά, που δόθηκε τον Μάιο του 2021, στον Νίκο Χατζηνικολάου και το «Ενώπιος Ενωπίω»...

-Πάμε να υποδεχτούμε το 2024 με δυο μαγικά Exclusive live Events! Παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 23.00, συντονιζόμαστε στον ΑΝΤ1 για να ζήσουμε ξανά το ανατρεπτικό «Πέφτει η νύχτα με... ΡΥΘΜΟ» με την κορυφαία Νατάσα Θεοδωρίδου και καλεσμένο της, τον πετυχημένο artist της ραπ σκηνής Mente Fuerte! Αμέσως μετά στις 24.45 έρχονται οι αγαπημένοι μας Onirama με καλεσμένο τους, τον έναν και μοναδικό Χρήστο Δάντη για να μας απογειώσουν με τις επιτυχίες τους...

-Eίστε έτοιμοι για το πιο λαμπερό ρεβεγιόν; Αλλάξτε χρόνο με χορό και τραγούδι από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες. Και μην χάσετε μετά την αλλαγή του χρόνου την μεγάλη μουσική συνάντηση. Ρεβεγιόν στο OPEN, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, στις 21.00...

-Xρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com