ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

8 November, 2022 - 20:45

Categories: 

Πρόβλημα με Σιμάνσκι και Τσούμπερ στην ΑΕΚ ενόψει ΟΦΗ

 

Μετ’ εμποδίων ολοκλήρωσε η ΑΕΚ την προετοιμασία της για τις ανάγκες της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ  (9/11, 20:00) στην «OPAP Arena» για τη 12η αγωνιστική της Super League 1. Συγκεκριμένα, στο απουσιολόγιο δίπλα στα ονόματα των γνωστών απόντων, Ντομαγκόι Βίντα και Νίκλας Ελίασον, καθώς και σε εκείνο του ανέτοιμου Τόμας Φαν Βέερτ, προστέθηκαν αυτά των Στίβεν Τσούμπερ και Νταμιάν Σιμάνσκι.

Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, ενώ ο Πολωνός χαφ δεν προπονήθηκε την Τρίτη (8/11) λόγω ίωσης, ενώ . Από εκεί και πέρα, ο Βίντα συνέχισε το ατομικό του, με τον Νίκλας Ελίασον να παίρνει εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο και να επιστρέφει στο σπίτι του. Επίσης, ο Φαν Βέερτ προπονείται κανονικά, με την κατάστασή του ενόψει του εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (13/11) να εκτιμάται μέρα με τη μέρα. Από την άλλη, όπως αναμενόταν, ο Άρολντ Μουκουντί επέστρεψε στην αποστολή.

Αναλυτικά, η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Αραούχο, Κοσίδης, Μαχαίρας.