ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

5 April, 2023 - 00:12

Categories: 

Πρόκριση στο τελικό για την Αϊντχόφεν απέναντι στην ονειροπόλα Σπακενμπουργκ

Ημέρα κυπέλλου η σημερινή για τα περισσότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, με την Ολλανδία να μην αποτελεί εξαίρεση. Η Αϊντχόφεν ενόψει του μονού ημιτελικού αντιμετώπισε την Σπακενμπουργκ η οποία αποτελεί ομάδα τρίτης κατηγορίας και κατάφερε να πάρει την πρόκριση με σκορ 1-2.

Η Σπακενμπουργκ, έχοντας κάνει μια φανταστική πορεία φέτος στο κύπελλο, ήξερε ότι θα είχε μπροστά της ένα ακόμα δύσκολο έργο, έως και απίθανο σενάριο πρόκρισης. Η Αϊντχόφεν εμφανίστηκε αρκετά σοβαρή και δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλο να φέρει το παιχνίδι στα δικά της μέτρα. Βέβαια, άργησε να βρει το γκολ το οποίο ήρθε λίγο πριν την ανάπαυλα με τον Γκουιτιερεζ. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για την Σπακενμπουργκ, καθώς ο Φαν Ανχολτ έκανε το 0-2 δευτερόλεπτα μετά την είσοδο των παιχτών στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι, η Σπακενμπουργκ έπρεπε να ρισκάρει και να πετύχει μια μυθική ανατροπή. Παλμός υπήρχε και στο 59' ο Γκριν μείωσε και έβαλε την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι. Στο υπόλοιπο όμως ημίωρο που απέμεινε, η Αϊντχόφεν συγκεντρώθηκε και κατάφερε, απειλώντας και επιθετικά, να κρατήσει το 1-2 υπέρ της και να προκριθεί στο τελικό.

Άδοξο τέλος για την Σπακενμπουργκ η οποία έγραψε ιστορία στην φετινή της πορεία στο KNVB beker όντας η πρώτη ομάδα τρίτης κατηγορίας που φτάνει στους "4". Η Αϊντχόφεν αντίθετα, έκανε το καθήκον της και από αύριο θα γνωρίζει τον αντίπαλο της στο τελικό, τον νικητή δηλαδή του ζευγαριού Φέγενορντ - Άγιαξ.