ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 January, 2024 - 19:36

Categories: 

Πρόταση 6 εκατ. της Βιγιαρεάλ σε Βαγιαννίδη!

Κύκλο συζητήσεων με τον Γιώργο Βαγιαννίδη άνοιξαν στον Παναθηναϊκό  με επίκεντρο την επέκταση – αναπροσαρμογή του συμβολαίου του 22χρονου δεξιού μπακ.

Ο «Βάγια» διανύει εξαιρετική σεζόν με τους «πράσινους» και μετά τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, εσχάτως κερδίζει την εμπιστοσύνη και του  Φατίχ Τερίμ.

Επιπροσθέτως, την τρέχουσα σεζόν κέρδισε και τον Γκουστάβο Πογιέτ, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να του στέλνει για πρώτη φορά το «γαλανόλευκο» - προσκλητήριο και να τον καλεί στην Εθνική ομάδα.

Με αυτά και με αυτά, ο διεθνής μπακ ανεβάζει την…μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και κάνει «γκελ» εκτός συνόρων.

 

Κάτι που δεν συμβαίνει μόνο σε φιλολογικό επίπεδο, αλλά και επί της ουσίας.

Για να περάσουμε στο...παρασύνθημα του ρεπορτάζ λίγο πριν τον ερχομό του νέου έτους, η Βιγιαρεάλ όχι απλά έδειξε «ζεστό» ενδιαφέρον για την απόκτηση του Βαγιαννίδη αλλά και κάτι παραπάνω. 

 

Τι σημαίνει αυτό;

 

Η ισπανική ομάδα έστειλε ξεκάθαρο μεταγραφικό μήνυμα στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με το οποίο είναι έτοιμη να ρίξει στο τραπέζι 6 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων του Έλληνα αμυντικού με επίκεντρο την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ομάδα: