ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

6 February, 2023 - 01:21

Categories: 

Πρώτη η ΕΡΤ και στην τηλεθέαση με «Το βραχιόλι της φωτιάς», τα θέματα της "Δίκης στο OPEN" και ο Πύρρος Δήμας στην "Μεγάλη Εικόνα" του MEGA!

Ένα νέο ρεκόρ, ύστερα από εκείνο της θέασης στο ERTFLIX, σημείωσε η χθεσινή πρεμιέρα της νέας τηλεοπτικής σειράς της ΕΡΤ1 «Το βραχιόλι της φωτιάς», αναδεικνύοντας τη δημόσια τηλεόραση πρώτη στον πίνακα τηλεθέασης πάνω απ’ όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα στη ζώνη μετάδοσης του διπλού επεισοδίου.

Από τις 10 το βράδυ, οπότε και άρχισε η μετάδοση του πρώτου διπλού επεισοδίου στην ΕΡΤ1, το ποσοστό τηλεθέασης σημείωσε διψήφια νούμερα, φτάνοντας την πρώτη ώρα το 11,4%, ενώ στο δεύτερο επεισόδιο η τηλεθέαση έφτασε στο 14,1%, ποσοστό που ξεπέρασε όλα τα προγράμματα που μεταδίδονταν εκείνη την ώρα. Και αυτό, παρά το γεγονός ότι η σειρά είχε ήδη καταγράψει περισσότερες από 1 εκατομμύριο θεάσεις την προηγούμενη εβδομάδα, απ’ όσους επέλεξαν να τη δουν στο ERTFLIX, πριν μεταδοθεί στην ΕΡΤ1.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen, «Το βραχιόλι της φωτιάς» παρακολούθησαν χθες κατά μέσο όρο 525.000 τηλεθεατές, ενώ για τουλάχιστον ένα λεπτό είδαν τα δύο επεισόδια 1.193.000 τηλεθεατές. Και αυτή δεν είναι η μοναδική πρωτιά, καθώς η σειρά της ΕΡΤ1 ήρθε πρώτη και στις γυναίκες (35 έως 64 ετών) με μέσο όρο τηλεθέασης 14,4%.

Διθυραμβικά ήταν και τα tweets και τα posts που γράφηκαν για τη σειρά, με εγκωμιαστικά σχόλια για την υψηλή αισθητική, την ποιότητα, τη σκηνοθεσία, τις ερμηνείες των ηθοποιών, την ατμόσφαιρα και τη δυνατή ιστορία, που «ζωντανεύει» με αριστοτεχνικό τρόπο στη μικρή οθόνη το συγκλονιστικό οδοιπορικό της οικογένειας Κοέν, από το 1917 έως το 1962.

«Το βραχιόλι της φωτιάς» βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Βεατρίκης Σαΐας-Μαγρίζου, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Γκικαπέππα και σενάριο των Νίκου Απειρανθίτη και Σοφίας Σωτηρίου.

Η σειρά, στην οποία πρωταγωνιστεί ένα εξαιρετικό cast ηθοποιών, ανάμεσα στους οποίους οι Νίκος Ψαρράς, Ελισάβετ Μουτάφη, Χρήστος Λούλης, Σπύρος Σταμούλης, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Νεφέλη Κουρή, Δημήτρης Αριανούτσος, μεταδίδεται κάθε Σάββατο, στις 22:00, από την ΕΡΤ1.

Σημειώνεται ότι τα επεισόδια μετά τη μετάδοση τους θα «ανεβούν» ξανά και στο ERTFLIX.

Η Δίκη στο OPEN, Δευτέρα 6/2/2023

Η Δίκη στο OPEN, στη νέα εποχή.  Τη Δευτέρα, στις 9 το βράδυ, ζωντανά, στην υβριδική τηλεόραση του OPEN.  Η αθλητική εκπομπή των μεγάλων αποκαλύψεων δίνει πάλι τον τόνο για να μη μείνει τίποτε στο σκοτάδι: 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η αθέατη πλευρά του ντέρμπι της Τούμπας: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός - Σχολιάζει ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Κούλης Αποστολίδης.  

ΕΡΕΥΝΑ: Όλη η αλήθεια για τους αιφνίδιους θανάτους ποδοσφαιριστών - Οι απινιδωτές που έμειναν στα συρτάρια.  

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιατί μπαίνουν στο εισαγγελικό στόχαστρο οι ιατρικές εξετάσεις αθλητών - Στο studio ο αθλητίατρος Σταύρος Χάντζος - Παρεμβαίνουν ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο ποινικολόγος Παύλος Σαράκης και ο καθηγητής τοξικολογίας Δημήτρης Κουρέτας. 

35 χρόνια Δίκη, με τον Κυριάκο Θωμαΐδη. 

Τη Δευτέρα, στις 9 το βράδυ, ζωντανά, στην υβριδική τηλεόραση του OPEN. Και σε μαγνητοσκόπηση, μετά τα μεσάνυχτα, στο Ανοιχτό Κανάλι.

«ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ» με τον Πύρρο Δήμα

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών Πύρρος Δήμας είναι καλεσμένος στην εκπομπή «ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ» με τη Νίκη Λυμπεράκη, τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου στις 00:10. Λίγο μετά την κυκλοφορία της ενδιαφέρουσας βιογραφίας του, ο Πύρρος Δήμας επιστρέφει εκεί όπου κρέμασε τα παπούτσια του, στους Ολυμπιακούς του 2004.

Στο άλλοτε «Σπίτι της Άρσης Βαρών» στη Νίκαια, όπου γράφτηκε ο θριαμβευτικός επίλογος μίας σπουδαίας καριέρας, αναπολεί στιγμές και γεγονότα που τον σημάδεψαν και τον διαμόρφωσαν. Μιλά, ακόμα, για τους αγώνες που έδωσε στην πορεία του, τόσο στον αθλητισμό, όσο και στην πολιτική. Περιγράφει τη νέα του καθημερινότητα που μοιράζεται μεταξύ δύο ηπείρων και αποκαλύπτει τα σχέδια και τα όνειρά του για το μέλλον.

Στη «ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ» μιλά για τον «σούπερμαν» των παιδικών του χρόνων ο τραγουδιστής Χρήστος Μάστορας, ενώ ο δημοσιογράφος Κώστας Γιαννακίδης αποκαλύπτει μία πτυχή της προσωπικότητας του Πύρρου Δήμα, άγνωστη στο ευρύ κοινό.

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη

-Σε προεκλογικούς ρυθμούς μπαίνουν στην ΕΡΤ, γι' αυτό τον λόγο και αποφάσισαν όλες οι πολιτικές εκπομπές να βγαίνουν από το Ραδιομέγαρο της Αγ. Παρασκευής και οι ψυχαγωγικές από τα στούντιο της Λ. Κατεχάκη...

-Μετάδοση F4 κυπέλλου πόλο ανδρών και γυναικών από το ERTFLIX αλλά υπάρχουν και χειρότερα...το F4 του κυπελλου χαντμπολ γυναικών, όπου οι αγώνες μεταδόθηκαν σε live streaming από την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας. Κατάντια...

-Μπαίνουμε στην εβδομάδα των ημιτελικών του Παγκοσμίο Πρωταθλήματος Συλλόγων και θα φανεί αν θα δούμε τηλεοπτικά τους ημιτελικούς και τον τελικό από το Action 24, που φαίνεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον...

-Τη συνάντηση «Radio Assembly 2023» (26 – 28 Απριλίου), με τη συμμετοχή στελεχών από τους ραδιοφωνικούς οργανισμούς των μελών της EBU, θα αναλάβει η ΕΡΤ. Το συνολικό κόστος για κρατήσεις δωματίων και ενοικίαση τεχνικού εξοπλισμού προϋπολογίζεται στα 29.920,97 ευρώ, πλέον ΦΠΑ...

-H Δευτέρα, ίσως είναι η μέρα που θα γίνουμε σοφότεροι και για τα τηλεοπτικά του κυπέλλου Γερμανίας, αφού η προημιτελική φάση αρχίζει το διήμερο 7-9/2/23...

-Τα ντέρμπι από το κύπελλο Γαλλίας Λιλ - Λιόν 19.15 και Μαρσέιγ - Παρί Σεντ Ζερμέν στις 22.10 θα μεταδώσει live το Action 24 την Τετάρτη 8/2/23...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com