ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

13 May, 2023 - 16:36

Categories: 

Πόντος «οξυγόνο» για την Λιντς απέναντι στην Νιούκαστλ

Η μαχητική Λιντς «φρέναρε» την Νιούκαστλ στο «Έλαντ Ρόουντ», κερδίζοντας έναν πολύτιμο πόντο στην μεταξύ τους ισοπαλία με 2-2.

Τα «παγόνια» αιφνιδίασαν τους φιλοξενούμενους, όταν ο Λουκ Έιλινγκ πήρε το «ριμπάουντ» από την απόκρουση του Πόουπ και άνοιξε το σκορ στο έβδομο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρία να διπλασιάσουν το προβάδισμα τους, αλλά ο Μπάμφορντ νικήθηκε από τον Πόουπ, εκτελώντας από την άσπρη βούλα στο 28'.

Αυτό που δεν κατάφερε ο φορ της Λιντς, το έκανε πράξη ο Κάλουμ Γουίλσον τρία λεπτά αργότερα, φέρνοντας το ματς στα ίσα από το κερδισμένο πέναλτι του Ίζακ.

Ο Γουίλσον σκόραρε από τα έντεκα μέτρα και στο δεύτερο μέρος, αυτή την φορά στο 69', νικώντας ξανά τον Ρόμπλες.

Η Λιντς, όμως, δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 79' χάρι στον Ράσμους Κρίστενσεν. Τα «παγόνια» κράτησαν μέχρι το τέλος για να πάρουν τον πολύ σημαντικό βαθμό που τους φέρνει ένα βαθμό από την παραμονή στην κατηγορία.