ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

11 October, 2023 - 01:42

Categories: 

Πώς θα γίνει το debate Μπακογιάννη-Δούκα στην ΕΡΤ, μεταδόσεις Eurocup στα Novasports και To MadWalk 2023 by Three Cents στο TAE KWON DO!

Όλα είναι έτοιμα για το debate των δύο υποψήφιων δημάρχων της Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη και Χάρη Δούκα, που θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023, στις 21:15, στο Ραδιομέγαροτης Αγίας Παρασκευής. Το debate θα μεταδώσουν το ΕΡΤNEWS και η ΕΡΤ1, ενώ θα υπάρχει και διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα.

Η τηλεμαχία θα έχει διάρκεια μιάμιση ώρα. Τον συντονισμό θα κάνει ο Γιώργος Κουβαράς, ενώ τις ερωτήσεις προς τους δύο υποψήφιους δημάρχους θα απευθύνουν ο συντονιστής, η επικεφαλής του πολιτικού ρεπορτάζ του ΕΡΤNEWS, Λίδα Μπόλα,και ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Μάκης Προβατάς.

Οι όροι διεξαγωγής του debate αποφασίστηκαν σήμερα, Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023, σε συνάντηση που είχαν τα επιτελεία των δύο υποψηφίων με τα στελέχη του ενημερωτικού τομέα της ΕΡΤ.

Οι δύο υποψήφιοι θα κληθούν να απαντήσουν σε επτά θεματικές ενότητες, εκ των οποίων η μία δεν θα έχει προκαθορισμένο θέμα.

Οι ενότητες στις οποίες θα κληθούν να απαντήσουν οι δύο υποψήφιοι είναι οι εξής:

1.    Λειτουργία της πόλης

2.    Ασφάλεια

3.    Κλιματική αλλαγή/ανθεκτικότητα

4.    Υποδομές/Ανάπτυξη

5.    Κοινωνική πολιτική

6.    Πολιτισμός

7       Ελεύθερη ενότητα

Οι δημοσιογράφοι θα υποβάλουν 14 ερωτήσεις,διάρκειας έως 30’’ η καθεμιά.  Η χρονική διάρκεια κάθε απάντησης θα είναι έως δύο λεπτά. Κάθε δημοσιογράφος θα έχει δικαίωμα υποβολής μιας συμπληρωματικής ερώτησης (follow up).

Ερωτήσεις (έως τρεις) θα μπορούν να υποβάλουν και οι δύο υποψήφιοι μεταξύ τους. Επίσης, οι Κώστας Μπακογιάννης και Χάρης Δούκας θα έχουν το δικαίωμα να κάνουν έως πέντε παρεμβάσεις, ενάμισι λεπτού η καθεμιά, όποτε το επιλέξουν.

Στο τέλος της τηλεμαχίας, οι δύο υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα μιας συνολικής τοποθέτησης, χρονικής διάρκειας έως δύο λεπτών.

Μεταδόσεις Eurocup

Αγωνιστική δράση έχουμε στο συναρπαστικό EuroCup. Εκτός από τον αγώνα των «κιτρινόμαυρων» της Θεσσαλονίκης, οι φίλοι του μπάσκετ θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου τις αναμετρήσεις Άνκαρα-Μπουντούτσνοστ, Βενέτσια-Παρί, Σλασκ Βρότσλαβ-Κλουζ Ναπόκα και Γκραν Κανάρια-Ουλμ.

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου

20:00 EuroCup: Άνκαρα-Μπουντούτσνοστ Novasports4 σε περιγραφή του Θάνου Σολούκου

21:00 EuroCup: Βενέτσια-Παρί Novasports5 σε περιγραφή της Δώρας Παντέλη

21:00 EuroCup: Σλασκ Βρότσλαβ-Κλουζ Ναπόκα Novasports Start σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή

22:00 EuroCup: Γκραν Κανάρια-Ουλμ Novasports Prime σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη

 

To MadWalk 2023 by Three Cents έρχεται τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023 στο TAE KWON DO

Το MadWalk 2023 by Τhree Cents έρχεται για 13η συνεχόμενη χρονιά, τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, στο Tae Kwon Do!Στον μοναδικό θεσμό στη χώρα που ενώνει με κύρος τη μουσική με τη μόδα, hostess της βραδιάς θα είναι η Βίκυ Καγιά, η οποία θα παρουσιάσει ξεχωριστά catwalks με δημιουργίες από κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και fashion brands, καθώς και εντυπωσιακά performances από αγαπημένους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Φέτος, το MadWalk 2023 by Three Cents παρουσιάζει τους «The Fashion Heroes», τους δικούς του fashion ambassadors, Άννα Μαρία Βέλλη aka amiyiami, Φωτεινή Αριστακεσιάν aka fosbloque, Δανάη Γεωργαντά aka I Mikri Ollandeza και το μοντέλο Edward Stergiou, οι οποίοι θα συμμετέχουν στα επιμέρους projects που θα ανακοινωθούν σύντομα, στο πλαίσιο του θεσμού.

Το MEGA έχει εξασφαλίσει την αποκλειστική τηλεοπτική προβολή και θα παρουσιάσει ένα μοναδικό τηλεοπτικό show σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί!

Tα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Το ACTION 24 και το ATTICA TV, στο πλαίσιο της ενίσχυσης του στελεχιακού τους δυναμικού, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με τον Νίκο Μήλλα, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή...

-Το MadWalk 2023 by Τhree Cents έρχεται για 13η συνεχόμενη χρονιά, τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, στο Tae Kwon Do...

-Και νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην εφημερίδα «Αυγή». Οι μέτοχοι της εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισαν την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 583.501 ευρώ στην ετήσια τακτική συνέλευσης της 15ης Σεπτεμβρίου...

-Aύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας Ειδήσεις Ντοτ Κομ ΑΕ κατά το ποσό των 3.000.000,15 ευρώ  με την  καταβολή μετρητών και την έκδοση 8.571.429 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών αποφάσισε ο Γ. Αλαφούζος...

-Με τη συγκλονιστική μαρτυρία της Βάσως Σταματίου, της Ελληνίδας η οποία κρατήθηκε στο στρατόπεδο του Άουσβιτς, συνεχίζεται την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023, στο  ΕΡΤNEWS, ο νέος κύκλος εκπομπών «Κεραία», που επιμελείται και παρουσιάζει η Ρέα Βιτάλη. Αύριο, Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023, η εκπομπή μεταδίδεται εκτάκτως, λόγω του debate των υποψήφιων δημάρχων της Αθήνας, στις 23:00, ενώ από την επόμενη Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023 και κάθε Τετάρτη, η εκπομπή θα μεταδίδεται στις 22:00...

-Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος Ρένος Χαραλαμπίδης είναι καλεσμένος της Ελένης Καραλή, στην εκπομπή «Πρόσκληση σε γεύμα» της Φωνής της Ελλάδας, την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023, στις 16:00, με αφορμή το αφιέρωμα στην κινηματογραφική του πορεία, που παρουσιάζεται στο Greek Film Expo της Νέας Υόρκης...

-Tους αγώνες από το Παγκόσμιο Κύπελλο Κολύμβησης θα μεταδώσει το διάστημα 13-15/10/23 η ΕΡΤ2...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας
Kostourn@yahoo.com