ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 December, 2022 - 20:34

Categories: 

Ράντονιτς: «Δύσκολη η αποστολή μας»

Μετά την ήττα από τη Βαλένθια στην παράταση, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τη δεύτερη αναμέτρησή του επί ισπανικού εδάφους (16/12, 21:30) στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» με στόχο ένα μεγάλο «διπλό» με το οποίο θα μπορέσει να παραμείνει σε τροχιά οκτάδας.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς, τεχνικός των «πρασίνων» αναφέρθηκε στη δυσκολία της αποστολής της ομάδας στη Βαρκελώνη, αλλά και στην επιστροφή του Νίκολα Μίροτιτς, που αλλάζει ραγδαία τους «μπλαουγκράνα».

 

 

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην έδρα ενός σπουδαίου αντιπάλου. Διανύουμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα με ταξίδια και συνεχόμενα ματς. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να έχουμε ενέργεια σε αυτό το παιχνίδι.

Απέναντί μας θα είναι μια εξαιρετική ομάδα με πολύ ποιοτικούς παίκτες, όπως για παράδειγμα ο Μίροτιτς ο οποίος επανήλθε και είναι ένας αθλητής που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες. Θέλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και να παλέψουμε γνωρίζοντας πως έχουμε μπροστά μας μια πολύ δύσκολη αποστολή» σχολίασε ο τεχνικός των «πρασίνων».