ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

5 May, 2023 - 16:53

Categories: 

Ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου ο Ντεκ

 

Χωρίς τον Γκάμπριελ Ντεκ για το υπόλοιπο της σεζόν θα πορευτεί η Ρεάλ Μαδρίτης!

Σύμφωνα με την «ΑS», οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Αργεντινός φόργουορντ έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου, τραυματισμός που δεν είναι μεν τόσο σοβαρός όσο μία ενδεχόμενη ρήξη χιαστού που φοβούνταν στη Ρεάλ, όμως αρκεί για να τον κρατήσει εκτός παρκέ για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

 

 

 

 

Αυτό σημαίνει, φυσικά, πως η «βασίλισσα» δεν θα έχει τον Ντεκ ούτε στο πέμπτο παιχνίδι με την Παρτίζαν, ούτε στο Final Four αν τελικά καταφέρει να προκριθεί.

Ο Αργεντινός αποχώρησε υποβασταζόμενος στα 3:01’’ πριν το τέλος του Game 4 μεταξύ Παρτίζαν-Ρεάλ, μετά από σύγκρουση με τον Ζακ ΛεΝτέι. Μάλιστα, έφυγε από το παρκέ δακρυσμένος ενώ μετά τον αγώνα αποχώρησε από το γήπεδο με πατερίτσες, κάτι που εξ αρχής δεν δημιούργησε αισιοδοξία στις τάξεις των Μαδριλένων.

Θυμίζουμε πως η Ρεάλ έχει χάσει και τον Γιαμπουσέλι, που έχει δεχθεί τιμωρία πέντε αγωνιστικών στην Ευρωλίγκα, επομένως θα πορευτεί στην υπόλοιπη διοργάνωση χωρίς τους δύο καλύτερούς της παίκτες στη θέση «4».