ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

22 December, 2022 - 14:56

Categories: 

Ρεκόρ τερμάτων σε μια σεζόν για τον Λιβάι Γκαρσία

Μπορεί ενίοτε να χάνει ευκαιρίες, αλλά ο Λιβάι Γκαρσία έχει προσαρμόζεται εξαιρετικά στον ρόλο του σέντερ φορ, όπου τον καθιέρωσε φέτος στην ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα και αυτό… φαίνεται.

Ο φορ από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο με το γκολ που σημείωσε στη νίκη επί της Λαμίας με 3-0 διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του, έφτασε τα εννιά τη φετινή περίοδο με την «Ένωση» σε 20 εμφανίσεις. Ο 25χρονος άσος έχει σημειώσει πλέον οκτώ γκολ στο πρωτάθλημα και ένα στο Κύπελλο.

 

Η συγκομιδή των εννιά γκολ αποτελεί ρεκόρ σεζόν για τον Λιβάι Γκαρσία και το σημειώνει πριν καν βγει το… 2022. Η προηγούμενη καλύτερη επίδοσή του ήταν τα οκτώ γκολ που σημείωσε πέρσι αλλά σε όλη τη σεζόν (επτά στο πρωτάθλημα και ένα στο Κύπελλο), ενώ στην πρώτη του σεζόν με τα «κιτρινόμαυρα» και την τελευταία με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ είχε από έξι τέρματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τη στιγμή που ο Λιβάι Γκαρσία μετατοπίστηκε στην κορυφή της επίθεσης της ΑΕΚ, έχει σκοράρει στα επτά από τα δέκα παιχνίδια πρωταθλήματος, καθώς δεν έχει βρει δίχτυα μόνο στους αγώνες με Ατρόμητο (1-0), Αστέρα (1-1) και Ολυμπιακό (0-0).

 

Ομάδα: