ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

18 January, 2023 - 23:24

Categories: 

Ροντρίγκες: «Πρέπει να τα δώσουμε όλα στην ρεβάνς»

 

Το πρώτο σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου πέτυχε ο Ολυμπιακός με την δύσκολη νίκη του επί του Άρη με 1-0.

Ο σκόρερ του τέρματος που έκρινε την αναμέτρηση Γκάρι Ροντρίγκες, ωστόσο φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους επισημαίνοντας την ανάγκη ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να φανούν απόλυτα συγκεντρωμένοι στον επαναληπτικό του «Κλεάνθης Βικελίδης», ώστε να «τσεκάρουν» το εισιτήριο της πρόκρισης

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πώς είδε το ματς και τι κρατάει από αυτό: «Κάναμε ένα πρώτο βήμα, θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα τέρματα για να αυξήσουμε κι άλλο τις πιθανότητες πρόκρισης. Έγινε ένα καλό ματς».

Για το τι είπε στον Ανδρούτσο: «Του είπα “γεια σου παικταρά μου”. Την είδα τη σέντρα του την κατάλληλη στιγμή και για αυτό έτρεξα προς την μπάλα»

Για το πόσο κοντά είναι στην πρόκριση ο Ολυμπιακός: «Έχουμε ένα πλεονέκτημα, αλλά θα πρέπει να τα δώσουμε όλα στο επόμενο ματς, γιατί παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα με πολύ καλούς παίκτες».

Ομάδα: