ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

6 May, 2023 - 22:19

Categories: 

Σήκωσε το 25ο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός στο τάι μπρέικ

Eπιβίωσε σε ακόμη ένα θρίλερ και διατήρησε τα σκήπτρα του ο Παναθηναϊκός! Οι «πράσινες» σε έναν συγκλονιστικό τελικό στο ΟΑΚΑ επικράτησαν στο tie break του Ολυμπιακού (3-2 σετ), κάνοντας το 3-0 στη σειρά και πανηγύρισαν το δεύτερο διαδοχικό και 25ο συνολικά πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Τρομερό θέαμα στο ντέρμπι «αιωνίων» καθώς ο Ολυμπιακός αιφνιδίασε με τρομερή εμφάνιση τον Παναθηναϊκό, παίρνοντας προβάδισμα, ισοφάρισε στη συνέχεια μετά το 2-1 του Παναθηναϊκού, όμως «πνίγηκε» από την εξαιρετική Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου η οποία μετατράπηκε σε παίκτρια-κλειδί του ματς.

Αποθέωση για τον προπονητή του «τριφυλλιού» Γιάννη Καλμαζίδη, ο οποίος έγινε ο πρώτος που κατακτά πρωτάθλημα σε άντρες και γυναίκες. Πέμπτη νίκη σε ισάριθμα ματς για τον Παναθηναϊκό κόντρα στον Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν, με τις «ερυθρόλευκες» να παίρνουν για πρώτη φορά δύο σετ από τις πρωταθλήτριες Ελλάδας.

Ομάδα: