ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

4 December, 2023 - 15:43

Categories: 

Σίκμα: «Να τους ρίξουμε τον ρυθμό»

 

Την ακλόνητη πίστη του ότι ο Ολυμπιακός έχει όλα τα εχέγγυα να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός απέναντι στη Ρεάλ εξέφρασε ο Λουκ Σίκμα εν όψει του αγώνα των δύο ομάδων την Τρίτη στο ΣΕΦ (21:15).

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αμερικανός φόργουορντ των νταμπλούχων Ελλάδας:

«Η Ρεάλ παίζει πολύ καλά αυτή τη στιγμή, όπως οι περισσότερες ομάδες στην Ευρώπη. Βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης. Είναι μια ομάδα με εμπειρία και ταλέντο. Σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να τους ρίξουμε τον ρυθμό στην επίθεση, να είμαστε πολύ καλοί στην άμυνα. Παράλληλα, όμως, πρέπει να πάμε σε πολύ καλές επιλογές στην επίθεση και να κοντρολάρουμε το παιχνίδι», ανέφερε ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ.

Σχετικά με τη δική του κατάσταση μετά την πρόσφατη επιστροφή του από τραυματισμό τόνισε: «Νιώθω καλά, προσπαθώ να δώσω στην ομάδα ό,τι μπορώ. Το πρόγραμμα της Euroleague είναι πολύ δύσκολο, όμως προσπαθώ να δώσω το καλύτερο δυνατό μου και στην προπόνηση και στα παιχνίδια».

Τέλος, για την αντιμετώπιση του Έντι Ταβάρες είπε: «Θα πρέπει να είσαι παρών. Είναι ένας παίκτης με μέγεθος. Θα κάνει πολλά μπλοκ, θα πάρει πολλά σουτ. Το θέμα είναι να είσαι πνευματικά έτοιμος περισσότερο, να προσπαθήσεις να τον σταματήσεις. Θα πρέπει να μην του επιτρέψεις να επηρεάσει την αυτοπεποίθηση σου».

 

Ομάδα: