ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

9 January, 2023 - 19:20

Categories: 

Σίφουνας ο ΟΦΗ σάρωσε το Αγρίνιο!

 

Εντυπωσιακό πέρασμα του ΟΦΗ από το Αγρίνιο! Οι Κρητικοί πήγαν κεφάτοι στην Αιτωλοακαρνανία, σκόραραν στο 27' με ένα από τα γκολ της χρονιάς από τον Ντίκο, ενώ στο δεύτερο μέρος έστησαν... γλέντι, με τον Γάλλο να πετυχαίνει και δεύτερο τέρμα (52') και τους Τοράλ (73') και Τσιλιανίδη (90'+3') να ολοκληρώνουν το παζλ, επικρατώντας 4-0 του Παναιτωλικού!

Αυτήν ήταν, με διαφορά, η καλύτερη εμφάνιση της ομάδας του Νταμπράουσκας στο φετινό πρωτάθλημα, που ανέβηκε στην 11η θέση με 15 βαθμούς. Στους 19 και στο «8» της κατάταξης οι Αγρινιώτες, οι οποίοι βρέθηκαν σε πολύ κακό απόγευμα.

 

 

 

 

Στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη πλέον ο ΟΦΗ, ο οποίος για πρώτη φορά εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν! Έχασαν την ευκαιρία να ανέβουν στο 22 βαθμούς και να κάνουν όνειρα για... εξάδα οι παίκτες του Παναιτωλικού.

 

Ομάδα: