ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 December, 2023 - 18:45

Categories: 

Σαρωτική Ουντινέζε έβαλε φρένο στην Μπολόνια με «τριάρα»!

Η Μπολόνια είχε το «όνομα» πριν το ματς, αλλά η Ουντινέζε εμφάνισε την… χάρη, όπως αποδείχτηκε μετά το μεταξύ τους 3-0, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Serie A.

Με τις «ζέβρες» να βλέπουν τον Περέιρα να τους δίνει το προβάδισμα πριν το ημίωρο και τους Λούκα-Παγέρο να… χτυπούν μέσα σε τέσσερα λεπτά στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, για να κερδίσουν το πρώτο τους «τρίποντο» μετά από έξι αγωνιστικές!

Την ώρα που οι φορμαρισμένοι «ροσομπλού» έχασαν για πρώτη φορά μετά από τέσσερις διαδοχικές νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με αποτέλεσμα να πέσουν στην πέμπτη θέση και με παιχνίδι περισσότερο…

Στο έτερο παιχνίδι του ιταλικού πρωταθλήματος στη ζώνη των 16:00 και στο ντέρμπι ουραγών ανάμεσα στην Κάλιαρι και την Έμπολι, αυτό έληξε ισόπαλο χωρίς σκορ με τον Βιόλα αρνητικό πρωταγωνιστή για τους γηπεδούχους.

Καθώς το γκολ που πέτυχε στο 66’ ακυρώθηκε με την χρήση VAR, ενώ -ακόμα χειρότερα- αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 83ο λεπτό, με την ομάδα του να μένει στην 18η θέση την ώρα που οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν προτελευταίοι!