ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

1 June, 2023 - 18:10

Σαρωτικός ο Ολυμπιακός ... βούλιαξε την Γιουνγκ

στην Γιουνγκ.

 

Με τους νταμπλούχους Ελλάδας να συντρίβουν τους Κροάτες με 14-5 .

 

Οι αθλητές του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς παρουσίασαν μία άκρως διαφορετική εικόνα συγκριτικά με τον χθεσινό προημιτελικό κόντρα στην Νόβι!

 

Με … όπλο τους την πολύ πιεστική άμυνα … δημιούργησαν ασαφυκξία στους Κροάτες και αυτό απουπώνεται από το γεγονός ότι η λήξη του τρίτου δεκαλέπτου βρήκε τον Θρύλο να προηγείται με το εντυπωσιακό 11-1!

 

Οι «ερυθρόλευκοι» ξέσπασαν και έδειξαν ότι θίχτηκε ο εγωϊσμός τους μετά την ήττα από τους Σέρβους στην πρεμιέρα του Final 8 του LEN Champions League, ενώ πλέον θα τα δώσουν όλα για τις θέσεις 5-6.

 

Οι Πειραιώτες είχαν πολύ καλύτερο ποσοστό στον παίκτη παραπάνω (9/12), σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στους Σέρβους, ενώ ο Μπίγιατς βρέθηκε σε πολύ καλή ημέρα με πολλές επεμβάσεις. Εκτός από τη σημαντική απουσία του Κολόμβου, η ομάδα του Πειραιά αγωνίστηκε χωρίς τον Φουντούλη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, καθώς ο Έλληνας περιφερειακός τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά. Ακόμη, οι παίκτες του Μιλάνοβιτς, αγωνίστηκαν χωρίς τον Γκίλλα, που αποβλήθηκε πολύ νωρίς με αντικατάσταση και πήγε στην κερκίδα.

 

Τα οκτάλεπτα: (Με τυπικά γηπεδούχο την Γιουνγκ):   0-4, 1-3, 0-4, 4-3

 

 

Ομάδα: