ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

6 November, 2023 - 18:16

Categories: 

Σβιντέρσκι: «Πάντα ονειρευόμουν να παίξω στη Serie A»

 

Τάσεις φυγής του Κάρολ Σβιντέρσκι από το Σάρλοτ σύμφωνα τουλάχιστον με όσα δήλωσε του ο άλλοτε επιθετικός του ΠΑΟΚ, στην πολωνική ιστοσελίδα «Meczyki».

«Περιμένω σύντομα να γίνει μία μεταγραφή. Ξέρω ότι δεν θα είναι τόσο εύκολο ή σίγουρο ότι θα φύγω από τη Σάρλοτ αυτόν τον χειμώνα, αλλά θα κάνω τα πάντα για να το πραγματοποιήσω. Ελπίζω ότι ο Μάριους Πιεκάρσκι θα δουλέψει σκληρά για να βρούμε κάτι», ανέφερε στους συμπατριώτες του ο διεθνής σέντερ φορ.

Και συμπλήρωσε: «Θα ήταν ωραίο να αγωνιστώ σε ένα από τα 5 κορυφαία πρωταθλήματα, όμως δεν είναι εύκολο για του μεσαίου μεγέθους συλλόγους σε αυτά να ξοδέψουν 6-7 εκατομμύρια ευρώ. Ελπίζω ότι αυτό θέλουν από τον σύλλογό μου και ελπίζω να μην απαιτήσουν 10 εκατομμύρια ευρώ».

Ενώ, κληθείς να γίνει πιο… συγκεκριμένος, ο Σβιντέρσκι αποκάλυψε την προτίμησή του στην Ιταλία. «Πάντα ονειρευόμουν να παίξω στη Serie A, αλλά δεν θέλω να παίξω εκεί με κάθε κόστος. Θα ήθελα να πάω σε ένα πρωτάθλημα πιο κοντά στο σπίτι και να είμαι ακόμα στην εθνική ομάδα. Για μένα αυτή είναι η μεγαλύτερη διάκριση, δεν το κρύβω», σημείωσε.