ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

22 March, 2023 - 17:17

Σενάρια επιστροφής Μιλιβόγεβιτς στον Ολυμπιακό!

 

Όλο κι εντείνονται τα σενάρια που θέλουν τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς να εξετάζει πιο σοβαρά από ποτέ την πιθανότητα επιστροφής του στον Ολυμπιακό μετά από διάστημα εξήμισι ετών

Το γεγονός ότι ο 32χρονος διεθνής Σέρβος μέσος έχει χάσει τη φανέλα βασικού στην Κρίσταλ Πάλας δίνει τη δυνατότητα σε βρετανικά ΜΜΕ να τονίσουν ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας πιθανός προορισμός για τον παίκτη το καλοκαίρι.

Ο Μιλιβόγεβιτς ποτέ δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει στο .. Λιμάνι του και να ξαναβρεί την ηρεμία του στους Πρωταθλητές Ελλάδας, με τους οποίους έκανε το μεγάλο εκτόπισμα στην καριέρα του τα δυόμιση χρόνια που αγωνίστηκε με τα «ερυθρόλευκα» (Ιούλιος 2014-Ιανουάριος 2017).

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είχε πουλήσει τον Μιλιβόγεβιτς στην Κρίσταλ Πάλας το 2017 με το ιλιγγιώδες ποσό των 13 εκατ. ευρώ με τον παίκτη να “εκτοξεύει” την αξία του και να πηγαίνει ως βασικός στην Premier League.

Παρόλα αυτά δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για την ομάδα του Πειραιά και θα μπορούσε να επιστρέψει το καλοκαίρι, αλλά αναμένεται να έχει πρόταση και από τη Φούλαμ, του πρώην προπονητή του στον Ολυμπιακό, Μάρκο Σίλβα.

 

 

 

Ομάδα: