ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

18 October, 2023 - 00:18

Categories: 

Σερέλης: «Δεύτερο παιχνίδι που ξεκινήσαμε άθλια, κάναμε πολλά λάθη»

Ο Παναθηναϊκός δεν μπήκε ποτέ στο πνεύμα του αγώνα με τη Φενέρ, βρέθηκε πίσω μέχρι και με 25 πόντους διαφορά και τελικά γνώρισε μία πολύ εύκολη ήττα (83-69) για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Μετά το ματς, ο Χρήστος Σερέλης τόνισε πως η ομάδα για δεύτερη φορά μετά τον τελικό του Super Cup μπήκε άθλια σε παιχνίδι, ενώ ανέφερε πως αυτή η εικόνα πρέπει να αλλάξει άρδην.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη «NOVA»:

Για το ματς και τα λάθη: «Είναι κάτι που φαίνεται, κάναμε πολλά λάθη και κάναμε και πολλά λάθη τακτικά που δεν φαίνονται στον απλό κόσμο. Φάγαμε 27 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο και στο παιχνίδι ήμασταν για να φάμε περισσότερους. Επιτρέψαμε στη Φενέρ πολλά ελεύθερα σουτ. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, που ήμασταν καλύτεροι, δώσαμε πολλά ριμπάουντ. Είναι εύκολο να αναλύσεις το παιχνίδι. Είδαμε μία ομάδα που είχε ενέργεια και έβρισκε πάντα την πιο σωστή επιλογή, ακόμα κι αν αυτή δεν έμπαινε. Εμείς δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση και έτσι χάσαμε και την άμυνα και στο τέλος και την αυτοπεποίθησή μας».

Για τον χρόνο και την εμφάνιση του Καλάθη: «Περιμέναμε ότι θα παίξει ο Καλάθης, όπως και τα 4άρια του κόουτς Ιτούδη για αλλαγές στον Σλούκα. Είναι δεύτερο παιχνίδι που μπήκαμε άθλια στο παιχνίδι μετά τον Ολυμπιακό στο Σούπερ Καπ και πρέπει να το αλλάξουμε γιατί με τέτοιες εμφανίσεις δεν πάμε πουθενά».

Για την απόδοση του Γκάι: «Ο Γκάι είναι ένας πολύ καλός παίκτης και για αυτό τον υπογράψαμε. Μπορεί σε 5 λεπτά να βάλει 10 πόντους, μπορεί να σκοράρει από μακριά. Το πρόβλημα που έχουμε είναι ότι δεν έχουμε σταθερότητα. Ένα ματς μπορεί να παίξει ο Γκάι, δύο ο Σλούκας, ένα ο Κώστας. Δεν έχουμε ακόμα στην σταθερότητα 4-5 παικτών να μας τραβήξει».

Για την απουσία του Μήτογλου: «Είναι ένας λόγος, αλλά δεν είναι ο μοναδικός και συμβαίνει σε όλες τις ομάδες. Η έλλειψη του Μήτογλου είναι ένα θέμα γιατί μας χαλάει σχήματα στο 4-5. Άλλη μία είναι η απουσία του Παπαπέτρου, που μας βοήθησε πολύ με την Μπάγερν και πρέπει να δούμε πόσο θα λείψει».

Ομάδα: