ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

5 June, 2023 - 00:04

Categories: 

Σερέλης: «Είμαστε στενοχωρημένοι για τον τρόπο που χάσαμε»

Δηλώσεις για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό παραχώρησε ο Χρήστος Σερέλης. Ο τεχνικός των «πρασίνων» τόνισε πως υπάρχει απογοήτευση, αλλά η ομάδα του πρέπει να αντιδράσει και να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την επιστροφή στο παιχνίδι από το -12: «Είμαστε απογοητευμένοι γιατί εκεί που περάσαμε μπροστά δεν καταφέραμε να διατηρήσουμε το προβάδισμα και λυγίσαμε. Στo τέλος, παρότι βρεθήκαμε ξανά πίσω στο σκορ, είχαμε ένα σουτ για αντιδράσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Παρά το γεγονός πως τα πράγματα δεν πήγαν καλά σήμερα, δεν το παρατήσαμε ποτέ το παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Πρέπει να κυκλοφορούμε καλύτερα την μπάλα και να διαβάσουμε καλύτερα τις καταστάσεις. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι δεν μπορούν να μπουν όλα τα σουτ, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε».


Για το αν τους καταρρακώνει η ήττα: «Δεν μας καταρρακώνει τίποτα, θα παλέψουμε όλη τη σειρά, πρέπει να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Ήρθαμε εδώ, παίξαμε στα ίσα και χάσαμε στις λεπτομέρειες, Πρέπει να παλέψουμε και με τον κόσμο στο πλευρό μας μπορούμε να το διεκδικήσουμε και να στεφθούμε πρωταθλητές».

Ομάδα: