ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

9 June, 2023 - 00:00

Categories: 

Σερέλης: «Η θέληση και το τρομερό πάθος μας έδωσαν τη νίκη»

Στη θέληση και το τρομερό πάθος που έδειξαν οι παίκτες του στον νικηφόρο δεύτερο τελικό της Basket League κόντρα στον Ολυμπιακό, στάθηκε σε δηλώσεις του ο Χρήστος Σερέλης.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αφού ευχήθηκε περαστικά στον Βεζένκοφ, μίλησε για το παιχνίδι και εξέφρασε την ανακούφισή του που η ομάδα του έβαλε επιτέλους ένα μεγάλο σουτ που της χάρισε τη μεγάλη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

«Αρχικά, περαστικά στον Βεζένκοφ, ελπίζω να μην έχει τραυματιστεί σοβαρά. Αυτό που μας έδωσε τη νίκη σήμερα ήταν η τρομερή θέληση και το πάθος που δείξαμε. Έχουμε χάσει τρία παιχνίδια από τον Ολυμπιακό από όταν ανέλαβα εγώ, όλα στις λεπτομέρειες.

Μετά τις απώλειες του Ολυμπιακού αγχωθήκαμε και δεν παίρναμε τις επιλογές που έπρεπε στην επίθεση. Είχαμε πίστη, τρομερή διάθεση και πάθος, παίξαμε καλές άμυνες και για πρώτη φορά φέτος βάλαμε ένα μεγάλο σουτ και πήραμε το ματς».

Για το τελευταίο τρίποντο: «Είχαμε σχεδιάσει να παίξουμε πάνω στον Πίτερς, έχουμε παίκτες με εμπειρία και προσωπικότητα για να παίξουν στο ένας εναντίον ενός».

Για το αήττητο σερί του Ολυμπιακού στα ντέρμπι που έλαβε τέλος: «Στα τελευταία πέντε λεπτά του αγώνα, όσο και να λέμε ότι οι παίκτες μας δεν σκέφτονται τίποτα άλλο πέραν του ματς, υπάρχει βάρος στο μυαλό τους. Αυτό μας έκανε διστακτικούς στην επίθεση. Μετά από έναν χρόνο βάλαμε επιτέλους το μεγάλο σουτ και νικήσαμε».

Για τον τρίτο τελικό: «Δεν έχω να πω τίποτα προς το παρόν, από αύριο θα κοιτάξουμε το τρίτο παιχνίδι».

Ομάδα: