ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

27 February, 2022 - 16:55

Categories: 

Σε απόσταση αναπνοής η Καλαμάτα

Συνεχίζει το κυνήγι του πρωτοπόρου Λεβαδειακού  από… κοντά η Καλαμάτα, που επικράτησε 2-0 της ΑΕ Καραϊσκάκης και έμεινε σε τροχιά κορυφής αφού βρίσκεται στο -3 από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό. Ο Λουκίνας πρόσθεσε άλλο ένα γκολ στη φετινή σεζόν, σκοράροντας με πέναλτι στο 56ο λεπτό, για να έρθει ένα τέταρτο αργότερα ο Μπακαγιόκο να διαμορφώσει με κεφαλιά του τελικό σκορ για τη «Μαύρη Θύελλα».

Στο 0-0 έμειναν Αιγάλεω και Καλλιθέα, με το αθηναϊκό ντέρμπι να βγάζει δύο χαμένους ουσιαστικά αφού έχασαν έδαφος και έμειναν σε απόσταση από την κορυφή. Διότι οι γηπεδούχοι παρέμειναν τέταρτοι με 35 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι τρίτοι με 36 και αμφότεροι έχουν μια σχετική απόσταση από τον Λεβαδειακό.

Στην 5η θέση ανέβηκαν τα Χανιά μετά την σπουδαία εκτός έδρας νίκη τους επί της Ρόδου με 1-0, ενώ βαθμολογική ανάσα πήρε ο Ηρόδοτος μετά το 2-1 επί του ΟΦ Ιεράπετρας.

Η Κηφισιά επικράτησε 2-1 του Αστέρα Βλαχιώτη και η Επισκοπή 1-0 του Διαγόρα στα υπόλοιπα ματς του Νοτίου Ομίλου.