ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

22 November, 2023 - 15:48

Categories: 

Σε προχωρημένες επαφές με Πάνγκος η Ζαλγκίρις Κάουνας

Έναν νέο περιφερειακό ψάχνει πλέον η Ζάλγκιρις, η οποία άφησε ελεύθερο τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ, με τον παίκτη να ανακοινώνεται από τον Ολυμπιακό.

Πέρα από τον Κάιλ Όλμαν, που απασχολεί τους Λιθουανούς όμως η περίπτωσή του έχει δυσκολίες λόγω του συμβολαίου του με την Νταρουσάφακα, ένας άλλος παίκτης για τον οποίο ενδιαφέρονται είναι ο Κέβιν Πάνγκος.

O Καναδός γκαρντ δεσμεύεται επίσης με συμβόλαιο από την Αρμάνι Μιλάνο, ωστόσο οι εμφανίσεις του δεν είναι καλές επομένως είναι πιθανό να αποδεσμευθεί, μετά και το δημόσιο άδειασμα του Έτορε Μεσίνα.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τον Λιθουανό δημοσιογράφο του BasketNews, Γιόνας Λέκσας, η Ζάλγκιρις βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον παίκτη, ωστόσο το βασικό ζήτημα είναι το συμβόλαιό του με την Αρμάνι. Θυμίζουμε πως ο Πάνγκος κάθε άλλο παρά... ξένος είναι στο Κάουνας, καθώς αγωνίστηκε με την πράσινη φανέλα από το 2016 ως το 2018, κάνοντας τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του.