ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

28 May, 2023 - 16:48

Categories: 

Σε πρώτο πλάνο Μαρθελίνο και Ιραόλα για τον Ολυμπιακό

Στην Ισπανία παραμένει ο Αντόνιο Κορδόν, ο οποίος συνεχίζει τις επαφές με υποψήφιους προπονητές για τον Ολυμπιακό.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του συλλόγου είναι δεδομένο ότι έχει προχωρημένες επαφές με ορισμένους προπονητές, έχοντας κάποιους σε αναμονή και από άλλους περιμένει τη θετική τους απάντηση για να προχωρήσουν στα διαδικαστικά.

 

 

 

 

Σε αυτή την κατηγορία θα μπορούσαν να ανήκουν ο Μαρθελίνο και ο Ιραόλα, δύο τεχνικοί που έχουν τα χαρακτηριστικά που ψάχνει ο 59χρονος παράγοντας και φιγουράρουν στην κορυφή της λίστας του.

Ο Μαρθελίνο φέρεται να έχει δεχθεί μία δελεαστική από οικονομικής άποψης πρόταση από τα Εμιράτα και το Κατάρ, αλλά φέρεται να προτιμά να παραμείνει σε σύλλογο της LaLiga την επόμενη σεζόν.

Ο Ιραόλα, από τη μεριά του, αρέσει στον Κορδόν και χθες έγινε γνωστό ότι αποχωρεί οριστικά από τη Βαγεκάνο, όμως η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη γιατί έχει προτάσεις από την Αγγλία και η Βιγιαρεάλ είναι μία ομάδα που τον κοιτάει επίσης.

Το πιθανότερο είναι πως μέσα στην εβδομάδα, που θα ξεκαθαρίσει ενδεχομένως και η συμμετοχή του Ολυμπιακού (αν θα παίξει προκριματικά ή απευθείας στα πλέι οφ), θα κριθεί και το θέμα του προπονητή, ενώ ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής αναμένεται στο τέλος της εβδομάδας στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση και να τρέξει από εδώ όλα τα ζητήματα του συλλόγου.

Ομάδα: