ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 September, 2022 - 20:44

Categories: 

Σημάδευε τα δοκάρια ο Ολυμπιακός...

Σε εντός έδρας ισοπαλία 1-1από τον μαχητικό Βόλο υποχρεώθηκε ένας κουρασμένος από ιδέες και φρεσκάδα Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι», που προέρχονταν από το σοκ της ήττας από την Ναντ στις καθυστερήσεις,  είδαν τη τύχη σε τουλάχιστο δύο περιπτώσεις με τους Κούντε και Ντε Λα Φουέντε να τους γυρίζει την πλάτη…Ο Κάρλος Κορμπεράν προχώρησε σε σημαντικές ανακατατάξεις σε πρόσωπα με πιο τρανταχτή την επιστροφή του Σίμε Βρσάλικο στο αρχικό σχήμα. Με τους πρωταθλητές Ελλάδας να παρατάσσονται με διάταξη 4-2-3-1. O Bόλος με έξυπνη τακτική και με σχηματισμό 4-2-3-1 προσπάθησε να απορροφήσει την πίεση των γηπεδούχων επιβάλλοντας έναν αργό ρυθμό.

Αιφνιδίασε ο Βόλος με Οζέγκοβιτς

Κι αφού στο 19’ οι φιλοξενούμενοι «προειδοποίησαν» με το σουτ του Πάολο Φερνάντες που κατέληξε ελάχιστα άουτ, στο 29’ άνοιξαν  το σκορ. Σε μια φάση όπου ανέδειξε για ακόμη μια φορά τις τεράστιες φετινές αμυντικές αδυναμίες των «ερυθρόλευκων». Ο Πάολο Φερνάντες αφού »«χόρεψε» τον Ρέαμτσιουκ έκανε την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Οζέγκοβιτς που με τακουνάκι άνοιξε το σκορ συνδυάζοντας το ντεμπούτο του με την ομάδα της Μαγνησίας με γκολ.

Ο Κορμπεράν βλέποντας στον Ολυμπιακό να .. βραχυκυκλώνει αποφάσισε να δράσει παρεμβατικά στο ματς. Με την έναρξη της επανάληψης πέρασε τους Άβιλα, Μπιέλ και Ελ Αραμπί, κάνοντας πολύ πιο επιθετικούς τους «ερυθρόλευκους». Κι αφού το σουτ του Μπιελ στο 50’ βρήκε σε ετοιμότητα τον Κλέιμαν,  στο 54’ οι Πειραιώτες «άγγιξαν» την ισοφάριση, όμως το ωραίο σουτ του Βαλμπουενά έστειλε την μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ. Στο 70’ Ο Ολυμπιακός έχασε την σημαντικότερη ευκαιρία στο ματς όταν έπειτα από «συστημένη» σέντρα του Βαλμπουενά, ο Κούντε έπιασε την κεφαλιά σημαδεύοντας τον κάθετο δοκάρι του Κλέιμαν.

Ισοφάριση με τον Ελ Αραμπί 

H πίεση του Ολυμπιακού απέφερε καρπούς στο 76’. Με τον πρώτο σκόρερ των Πειραιωτών Γιουσέφ Ελ Αραμπί να υποδέχεται την μπάλα και μ’ ένα σουτ στην κίνηση να ισοφαρίζει σε 1-1. 

Μοιραίος ο Ντε Λα Φουέντε! 

Στο 88’ βγήκε το … τρανζίσιον για τον Ολυμπιακό όταν ο Μπιέλ με ωραία κάθετη τροφοδότησε τον Ντε Λα Φουέντε που βρέθηκε σε θέση βολής, όμως το πλασέ του νεοεισελθόντα Αμερικανού ήταν άστοχο. Ο Ντε Λα Φουέντε μάλιστα έχασε την ευκαιρία της χρονιάς στο 95’ όταν μόνος του σημάδεψε το δοκάρι του Κλέιμαν! Ο Ολυμπιακός είχε νέο … δοκάρι κατά λάθος αυτή τη φορά στο 97’ όταν έπειτα από σέντρα του Μπιέλ και λάθος απομάκρυνση των αμυντικών, ο Κλέιμαν με τις άκρες των δακτύλων του απομάκρυνε για το αριστερό του δοκάρι και κόρνερ..