ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

28 May, 2023 - 21:41

Categories: 

Σλούκας: «Άφησα πίσω την ήττα από την Ρεάλ»

 

Ο Ολυμπιακός έκανε το … αυτονόητο παίρνοντας την πρόκριση απέναντι στον ΠΑΟΚ με … «σκούπα» και πλέον προετοιμάζεται … πυρετωδώς για τους επερχόμενους τελικούς της BasketLeague

 

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, μιλώντας στην κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης, ο Κώστας Σλούκας δήλωσε ότι ο ίδιος έχει αφήσει πίσω την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Euroleague και σημείωσε ότι το πρωτάθλημα είναι ο βασικός στόχος της ομάδας του Πειραιά.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο γκαρντ του Θρύλου: «Δύσκολη η ήττα από την Ρεάλ, προσωπικά την έχω αφήσει πίσω. Η παρουσία του κόσμου ήταν συγκινητική. Φαίνεται ότι αναγνωρίζει τους κόπους μας όλη την σεζόν. Το πρωτάθλημα είναι ο βασικός στόχος. Σήμερα δείξαμε καλό πρόσωπο.

 

Περιμένουμε τον αντίπαλό μας, ευελπιστώ σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ. Δεν μας ενδιαφέρει αν θα μας παίξει ζώνη ο αντίπαλος, είναι στο χέρι μας να δώσουμε απαντήσεις σε κάθε μορφή άμυνας που θα συναντήσουμε. Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα, αν και άνοιξαν όλα τα ματς ήταν ανταγωνιστικά. Ο κόουτς Τακιανός έχει δείξει τα διαπιστευτήρια του από πέρσι. Τους εύχομαι καλή τύχη στον μικρό τελικό».

Ομάδα: