ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 February, 2023 - 16:08

Categories: 

Σλούκας: «Να διατηρήσουμε την Κούπα στον Πειραιά!»

Δηλώσεις έκανε ο Κώστας Σλούκας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ, όπου τόνισε ενόψει του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας πως ο Ολυμπιακός θέλει να είναι η πρώτη ομάδα που θα κατακτήσει τον τίτλο υπό αυτή τη μορφή της διοργάνωσης και να διατηρήσει την κούπα στον Πειραιά.

 

Ο Έλληνας γκαρντ είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του και έδωσε το σύνθημα ενόψει του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας.

 

Οι Ερυθρόλευκοι ετοιμάζονται να υπερασπιστούν τον τίτλο τους και καλούνται να ξεπεράσουν πρώτα το εμπόδιο του Άρη.

 

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε ενόψει της διοργάνωσης, την οποία χαρακτήρισε ιστορική, και τόνισε πως ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει την κούπα στον Πειραιά.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

 

-Ποιες είναι οι σκέψεις σου για το πρώτο Final 8 στην ιστορία του Κυπέλλου Ελλάδας;

 

«Είμαι πολύ όμορφο που και στην Ελλάδα θα διοργανωθεί Final 8, όπως γίνεται εδώ και χρόνια σε όλη την Ευρώπη. Αυτό δείχνει πως το ελληνικό μπάσκετ κάνει βήματα μπροστά και είμαι πολύ χαρούμενος που λαμβάνουμε μέρος και εμείς! Ελπίζω και πιστεύω πως όλα θα κυλήσουν ομαλά και θα καθιερωθεί, γιατί το μπάσκετ είναι γιορτή και έτσι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε».

 

-Πού πιστεύεις ότι θα κριθεί ο προημιτελικός αγώνας της ομάδας σου;

 

«Αυτοί οι αγώνες, είναι αγώνες συγκέντρωσης και ετοιμότητας. Και δεν αναφέρομαι μόνο στον προημιτελικό, αλλά σε όλα τα ματς της διοργάνωσης. Όσον αφορά στην αναμέτρηση με τον Άρη, έχουμε την ποιότητα να ελέγξουμε το παιχνίδι και να το κερδίσουμε, ώστε να προχωρήσουμε και στο τέλος να φτάσουμε στην κατάκτηση του τροπαίου, που είναι και ο στόχος μας».

 

-Ποια είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για την ομάδα σου μέσω της παρουσία της στο Final 8;

 

«Να πάρουμε τον τίτλο! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη πρόκληση από αυτό. Έχουμε ήδη κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, που ήταν το Super Cup και το Κύπελλο Ελλάδος είναι ο αμέσως επόμενος. Θέλουμε να διατηρήσουμε την κούπα στον Πειραιά! Επιπλέον, η συγκεκριμένη διοργάνωση έχει ιστορική σημασία, δεδομένου ότι πρώτη φορά γίνεται Final 8 στην Ελλάδα και θέλουμε να είμαστε οι πρώτοι που θα το κατακτήσουμε με αυτή τη μορφή! Φυσικά η αποστολή μας κάθε άλλο πάρα εύκολη θα είναι. Όλες οι ομάδες έχουν υψηλό κίνητρο και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για back to back παιχνίδια».

Ομάδα: