ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

26 January, 2023 - 14:31

Categories: 

Σλούκας: «Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας»

Οι απαιτητικές αναμετρήσεις στην Ευρωλίγκα συνεχίζονται με αμείωτη ένταση για τον Ολυμπιακό.

Με τους νταμπλούχους Ελλάδας μία εβδομάδα μετά τον θρίαμβό τους επί της Ρεάλ Μαδρίτης να φιλοξενούν το βράδυ της Παρασκευής την Μακάμπι (27/1, 21:30)  για την 21η αγωνιστική

Με τον Κώστα Σλούκα να εκφράζει την ακλόνητη πίστη του στις δυνατότητες του φετινού Ολυμπιακού, δίνοντας το σύνθημα για νίκη, ενώ παράλληλα τόνισε το τί θα πρέπει να προσέξουν οι Πειραιώτες απέναντι στους Ισραηλινούς, ενώ, αναφέρθηκε και στη σημαντική παρουσία των φιλάθλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Σλούκα:

Για το παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Είπαμε πως τον απολογισμό θα τον κάνουμε στο τέλος. Είμαστε στη μέση της διοργάνωσης αυτή τη στιγμή. Είμαστε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά αυτό δε μας πτοεί, ούτε μας αγχώνει παραπάνω. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και είναι ένα ακόμα παιχνίδι, όπως όλα τα άλλα, με τη Μακάμπι. Προσωπικά θυμάμαι το παιχνίδι εκεί, που χάσαμε τη συγκέντρωσή μας για πέντε λεπτά και χάσαμε το παιχνίδι. Αυτό σημαίνει πως στην έδρα μας θα πρέπει να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί και συγκεντρωμένοι 40 λεπτά».

Για τα στοιχεία που θα δώσουν τη νίκη στον Ολυμπιακό: «Είναι σημαντικό, ότι ο Ολυμπιακός είτε πάει σε παιχνίδι υψηλού σκορ, είτε πάει σε παιχνίδι χαμηλού σκορ, παίρνει αποτελέσματα. Εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, συγκεντρωμένοι όπως είπα. Η άμυνά μας είναι το βασικό στοιχείο της επιτυχίας μας και πρέπει να συνεχίσουμε και μαζί με τον κόσμο, να πάρουμε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα».

Για την ποιότητα της Μακάμπι: «Γενικά σε όλες τις θέσεις είναι πλήρης. Και στο πέντε έχει καλούς παίκτες και στο τρία. Είναι γενικά μια καλά δεμένη ομάδα, η οποία παλεύει και αυτή για να μπει στα play off. Οπότε, είναι θεωρητικά επικίνδυνη για να μας κάνει ζημιά εδώ. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

 

 

Ομάδα: 
Διοργάνωση: