ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 November, 2023 - 23:34

Categories: 

Σλούκας και Μήτογλου έβγαλαν τα κάστανα από τη φωτιά για τον ΠΑΟ

Πολύ σημαντική νίκη σε ματς γκραν γκινιόλ πέτυχε ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΟΑΚΑ με 73-71 και έτσι βελτίωσε το ρεκόρ του στην φετινή Ευρωλίγκα σε 4-4. Σε μία αναμέτρηση όπου δεν ξέφυγε καμία ομάδα πάνω από διαφορά επτά πόντων σε όλη της τη διάρκεια το σύνολο του Εργκίν Αταμάν ευτύχησε να έχει σε σπουδαία βραδιά τους Ντίνο Μήτογλου και Κώστα Σλούκα που πέτυχαν 19 και 16 πόντους αντίστοιχα βγάζοντας τα … κάστανα από τη φωτιά σε καίρια χρονικά σημεία. Η Ζάλγκιρις με όπλο την πολύ πιεστική της άμυνα απονεύρωσε τον Παναθηναϊκό και στο 15΄βρέθηκε να προηγείται με 29-36 επιβάλλοντας έναν αργό ρυθμό που τη βόλευε. Οι «πράσινοι» με μπροστάρη τον Ντίνο Μήτογλου και άμεσους συμπαραστάτες τους Λεσόρ και Σλούκα έκαναν την αντεπίθεση κι με τον Έλληνα διεθνή να πετυχαίνει 4/4 τρίποντα προηγήθηκε με 47-46 στο 26’, την ίδια ώρα όμως «αγκάθι» ήταν οι πολλές άστοχες βολές. Οι διαβασμένοι Λιθουανοί έβαλαν πολύ δύσκολα στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν και πήγαν το ματς ακριβώς εκεί που ήθελαν, ωστόσο ο Παναθηναϊκός είχε ψυχή, έβγαλε μεγάλες άμυνες στο τέλος με Σλούκα, Γκραντ, Γκριγκόνις και πανηγύρισε μία νίκη χαρακτήρα σε ένα ματς όπου υπήρχαν όλες οι προϋποθέσεις να «στραβώσει»!

Ομάδα: