ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

4 November, 2023 - 12:01

Categories: 

Σοβαρή, συγκεντρωμένη και πρώτη η Παρί Σεν Ζερμέν

11η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Ligue 1 και την αυλαία άνοιξε χθες το βράδυ η αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μονπελιέ μέσα στο Παρίσι, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 3-0.

Οι Παριζιάνοι φάνηκαν από την αρχή του αγώνα ότι είχαν επιθετικές διαθέσεις και πολύ γρήγορα βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Λι στο 10ο λεπτό. Το πρώτο ημίχρονο συνεχίστηκε με τους φιλοξενούμενους να δέχονται αρκετή πίεση χωρίς όμως να δεχτούν και άλλο τέρμα πριν την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη, ο 17χρονος Ζαϊρί Έμερι έγραψε το 2-0 στο 58' ενώ, οκτώ λεπτά αργότερα ο Βιτινια έκανε τρία τα τέρματα της ομάδας του. Η ομάδα του Ντερ Ζακαριαν δεν μπορούσε να βρει κάποια λύση ώστε να μειώσει στο σκορ, το οποίο παρέμεινε έτσι μέχρι το τέλος.

Με αυτό το τρόπο, η Παρί Σεν Ζερμέν πάτησε στην κορυφή του πρωταθλήματος με 24 βαθμούς, ενώ σε χλιαρά νερά συνεχίζει να κινείται η Μονπελιέ βρισκόμενη στην 11η θέση με 11 βαθμούς.