ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

6 January, 2023 - 17:58

Categories: 

Σοβαρός ο τραυματισμός του Φαν Ντάικ στην Λίβερπουλ

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τον τραυματισμό του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ. Ο Γιούργκεν Κλοπ ανακοίνωσε πως ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός θα απουσιάσει για περισσότερο από έναν μήνα, λόγω προβλήματος στον οπίσθιο μηριαίο, το οποίο αποκόμισε στο παιχνίδι απέναντι στην Μπρέντφορντ.

«Ο Βίρτζιλ ήταν έκπληξη για εμάς, μεγάλη απώλεια. Δεν ένιωθε καλά, οπότε τον έβγαλα για να μην πάρω ρίσκα. Στο τέλος η διάγνωση ήταν πολύ άσχημη, αλλά μιλάμε για εβδομάδες, πάνω από μήνα» ήταν αρχικά του λόγια του Γερμανού τεχνικού, ενώ συνέχισε λέγοντας πως θα δώσει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη φάση των «16» του Champions League.

«Ελπίζω να αναρρώσει γρήγορα, αλλά προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμος. Έχουμε όμως άλλους αμυντικούς, όσο είναι έτσι η κατάσταση όλα είναι καλά για την ομάδα» συμπλήρωσε ο προπονητής των «κόκκινων».