ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

19 December, 2022 - 15:17

Categories: 

Σοκ στην ΑΕΚ με Γκατσίνοβιτς: Μπαίνει στο χειρουργείο ο Σέρβος μέσος

Πολύ πιο σοβαρό απ’ ό,τι αρχικά είχε εκτιμηθεί αποδεικνύεται για την ΑΕΚ το πρόβλημα του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Παρόλο που αρχικά είχε αποφασιστεί ν' αντιμετωπιστούν οι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς με συντηρητική αγωγή, οι πόνοι που ένιωθε ο Σέρβος χαφ εντάθηκαν όταν ανέβασε ένταση στην προπόνηση.

Κατόπιν συνεννόησης λοιπόν του ιατρικού επιτελείου μαζί του (και μετά από σχετική συζήτηση που είχε ο ίδιος και με τον Ματίας Αλμέιδα) κρίθηκε προτιμότερο να υποβληθεί στην επέμβαση, με την οποία θ’ απαλλαχθεί οριστικά από το πρόβλημα.

Κάτι που σημαίνει ότι από τη στιγμή που θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου (το πρωί της Τρίτης) θα μεσολαβήσουν τουλάχιστον 4-5 εβδομάδες μέχρι να επιστρέψει στη δράση.

Έτσι, η απώλεια του Γκατσίνοβιτς προστίθεται σε αυτές των Ελίασον-Μοχαμάντι και αν μη τι άλλο προκαλεί σοβαρό «πονοκέφαλο» στον Αλμέιδα, δεδομένου ότι με τα 4 γκολ, τις 4 ασίστ και συνολικά τις εμφανίσεις του μέχρι τώρα υπήρξε από τους πολυτιμότερους παίκτες στον α' γύρο.

Ομάδα: