ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 January, 2023 - 23:35

Categories: 

Σπανούλης: «Είμαι περήφανος για τον τρόπο που παίξαμε»

Το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη κοίταξε στα μάτια τον Ολυμπιακό.

Με τον «Κill-Bill» να έχει κάθε λόγο να αισθάνεται περήφανος για το δημιούργημά του

Μάλιστα, στις δηλώσεις που παραχώρησε, εξέφρασε την άποψη ότι οι παίκτες του είχαν τον έλεγχο στα 40’ κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και πως έδωσαν την ψυχή τους και πως μετρά περισσότερο η εμφάνιση κι όχι το αποτέλεσμα πολλές φορές, ενώ εξήρε την απόδοση του νεαρού Ζούγρη.

Αναλυτικά: «Πολλοί θα περίμεναν εδώ να είμαι σκασμένος, στενοχωρημένος, αλλά είμαι χαμογελαστός, γιατί είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου. Περήφανος για τον τρόπο που παίξαμε. Πιστεύω παίξαμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι 40’. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Δεν είναι εύκολο να παίζεις με τον Ολυμπιακό, αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, το δείχνει και η βαθμολογική θέση στην Ευρωλίγκα.

 

 

Μιλάμε για δυσανάλογα μεγέθη σε όλους τους τομείς, μπήκαν παιδιά μέσα με ψυχή, δεν φοβήθηκαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, σεβάστηκαν τον Ολυμπιακό και τους παίκτες του, αλλά δεν τους φοβήθηκαν. Αυτό το δείξαμε και μέσα στο γήπεδο. Για μένα, το πιο σημαντικό είναι ο τρόπος που αγωνίζεσαι. Για μένα, είναι το ταξίδι και όχι ο προορισμός.

Ακόμη και ένα παιχνίδι έχει να κάνει με ταξίδι και προορισμό. Είναι ο τρόπος που αγωνίζεσαι. Όταν αγωνίζεσαι σωστά κι όταν παίζεις σωστό μπάσκετ πιστεύω ότι το αποτέλεσμα, αργά η γρήγορα, θα έρθει. Δεν πιστεύω σε τύχη και ατυχία, σ’ αυτές τις χαζομάρες, πιστεύω στη σκληρή δουλειά και πως ετοιμάζεις ένα παιχνίδι. Είναι δύσκολο να παίζεις απέναντι στα κορμιά του Ολυμπιακού, έχει εξαιρετικούς παίκτες είναι σε καλό μομέντουμ. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Στο τέλος νίκησε ο Ολυμπιακός, έτσι είναι η ζωή προχωράμε...».

Για τον Ζούγρη, είπε πως: «Το πιο σημαντικό είναι να τα βάλεις τα παιδιά όταν είναι δουλεμένα και έτοιμα. Δεν πρέπει να τα βάζεις τα παιδιά όταν δεν είναι έτοιμα και να τα εκθέτεις. Πρέπει να μπαίνουν μέσα από τη διαδικασία της δουλειάς, της τριβής και τότε να είναι σίγουροι ότι θα παίξουν. Όλα τα παιδιά δουλεύουν σωστά, ο Ζούγρης και ο Φύτρος δουλεύουν εξαιρετικά. Μπήκαν σ’ ένα δύσκολο παιχνίδι και ανταπεξήλθαν, αλλά βοήθησαν και πάρα πολύ την ομάδα μας.

Να ασχοληθούμε με το επόμενο παιχνίδι, δεν πρέπει να τα ‘κάψουμε’ και αυτά τα παιδιά, μην τους κάνουμε τον επόμενο Χάινς και Παπανικολάου, να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους. Έχουν πολύ ανηφόρα και σκληρή δουλειά και, συνεχίζοντας έτσι, θα ανταμειφθούν. Επίσης, στη 12άδα είχαμε άλλα δυο παιδιά, τον Σταυρακόπουλο και τον Μπιλάλη».

 

Ομάδα: