ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

10 November, 2023 - 23:03

Categories: 

Σπουδαίο «διπλό» για τον ΠΑΟ στο ντεμπούτο του Ναν

Σε ρότα επιτυχιών επανήλθε δριμύτερος ο Παναθηναϊκός. Με τον Κέντρικ Ναν να πραγματοποιεί  το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα και να πετυχαίνει 6 πόντους, το σύνολο του Εργκιν Αταμάν πραγματοποίησε την κορυφαία του φετινή εμφάνιση στην Ευρωλίγκα επικρατώντας στο Βερολίνο της Άλμπα με 99-85  μπροστά σε 2.000 οπαδούς του και έσπασε μία αρνητική παράδοση έξι ετών. Το πρώτο ημίχρονο ήταν εντυπωσιακό για το «τριφύλλι» που βρέθηκε να προηγείται με 47-60! Σ’ αυτό το διάστημα ο Παναθηναϊκός είχε 8/12 τρίποντα με τον Βιλντόσα να είναι «καυτός» με 4/4, ενώ είχε 15 τελικές πάσες.

Στο δεύτερο μέρος τα καλάθια των Μήτογλου (που ήταν πρώτος σκόρερ με 24 πόντους και 10 ριμπάουντ)  Γκριγκόνις (16 πόντους) , Σλούκα (13 πόντους), Μπαλτσερόφσκι (11 π.),  Γκραντ και Λεσόρ  κράτησαν το προβάδισμα του «τριφυλλιού» μέχρι το τέλος.

 

 

Ομάδα: