ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 October, 2022 - 21:09

Categories: 

Σταμάτησε την Άρσεναλ η Σαουθάμπτον!

 

Ύψωσε stop στην Άρσεναλ η Σαουθάμπτον! Η πρώτη απώλεια βαθμών έπειτα από οκτώ ματς σε Αγγλία και Ευρώπη είναι γεγονός για τους «κανονιέρηδες», που έμειναν στο 1-1 στην έδρα των «Αγίων», με αποτέλεσμα να τους πλησιάσει στους δύο βαθμούς η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία το Σάββατο επικράτησε 3-1 της Μπράιτον. Έκανε… παρέλαση στο «Μολινό» η Λέστερ, επικρατώντας 4-0 της Γουλβς. Επέστρεψε στις νίκες η Άστον Βίλα με το 4-0 επί της Μπρέντφορντ στο πρώτο της παιχνίδι μετά το «διαζύγιο» με τον Στίβεν Τζέραρντ. Η Φούλαμ νίκησε 3-2 τη Λιντς με ανατροπή.

Η Άρσεναλ μπήκε με φόρα στο παιχνίδι, δείχνοντας αποφασισμένη να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα, φτάνοντας σε 5η διαδοχική νίκη στην Premier League, με το οποίο θα προστάτευε το +4 από τη 2η της βαθμολογίας Μάντσεστερ Σίτι. Ο Τσάκα, ο οποίος μεσοβδόμαδα χάρισε τη νίκη με το γκολ του σε εξ αναβολής αναμέτρησης με την Αϊντχόφεν, άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό με πλασέ από γύρισμα του Γουάιτ. Οι παίκτες του Αρτέτα έμοιαζαν ικανοί να πετύχουν νέα επαγγελματική νίκη, κόντρα σε μία ομάδα, η οποία δεν είχε πανηγυρίσει στα πέντε προηγούμενα παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Ωστόσο, ο Άρμστρονγκ έφερε την αναμέτρηση στα ίσα στο 65ο λεπτό και βραχυκύκλωσε τους φιλοξενούμενους.

Έφυγε ο Στίβεν Τζέραρντ και είδε άσπρη μέρα η Άστον Βίλα. Με εμφατικό τρόπο επέστρεψαν στις νίκες οι «χωριάτες», οι οποίοι επικράτησαν 4-0 της Μπρέφορντ, «καθαρίζοντας» από το πρώτο μέρος. Για να είμαστε ακριβείς, από το πρώτο τέταρτο. Ο Μπέιλι άνοιξε το σκορ στο 2’, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Ινγκς, ο οποίος από ασίστ του Μπέιλι έκανε το 2-0 στο 7’. Στο 14’ ο 30χρονος επιθετικός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από την άσπρη βούλα και πλέον οι φιλοξενούμενοι έπρεπε να ανέβουν ένα… βουνό. Δεν κατάφεραν να βγάλουν αντίδραση και ο Γουότκινς με γκολ στο 59’ έκρινε οριστικά τη νικήτρια ομάδα της αναμέτρησης.

Η Λέστερ ισοπέδωσε τη Γουλβς, επικρατώντας 4-0 μέσα στο «Μολινό» και ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας, αφήνοντας στους εννέα βαθμούς τους γηπεδούχους. Ο Τίλεμανς με ένα άπιαστο εκτός περιοχής σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Ζοσέ Σα, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει, ενώ ο Μπαρνς βρήκε δίχτυα στο 19ο λεπτό με σουτ από πλάγια θέση. Το διπλό ουσιαστικά «κλείδωσε» στο 65’ με ωραία προσπάθεια του Μάντισον. Ο Βάρντι έγραψε τον επίλογο της αναμέτρησης με γκολ στο 80ο λεπτό από κοντά.

Με το διπλό έφυγε από την έδρα της Λιντς η Φούλαμ, επικρατώντας 3-2, λίγες ημέρες μετά την τριάρα στην Άστον Βίλα, με την οποία έριξε 8η τη Λίβερπουλ. Το σκορ άνοιξε ο Ροντρίγκο στο 20’ για τους γηπεδούχους, ενώ με την ίδια συνταγή απάντησε στο 26’ ο… συνήθης ύποπτος Μίτροβιτς. Στο 74’ ο Περέιρα έβγαλε δεύτερη ασίστ (είχε εκτελέσει κόρνερ στο 1-1), αυτήν τη φορά για τον Ριντ, ενώ ο Γουίλιαν έδωσε αέρα δύο τερμάτων στο 84’ στους φιλοξενούμενους με πλασέ. Ο Σάμερβιλ μείωσε στο 90’+1’ και έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, αλλά οι «κότατζερς» άντεξαν και πήραν τη νίκη.