ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

23 May, 2023 - 00:23

Categories: 

Στα «αστέρια» η Νιούκαστλ, «παράταση ζωής» για την Λέστερ

Ίσως το πιο μονοδιάστατο παιχνίδι της σεζόν εκτυλίχθηκε στο «Σαιντ Τζέιμς Παρκ» όπου Νιούκαστλ και Λέστερ μοιράστηκαν από έναν βαθμό στην μεταξύ τους λευκή ισοπαλία (0-0).

Ο πόντος αυτός, βέβαια, ήταν αρκετός για να εξασφαλίσει την είσοδο της Νιούκαστλ στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου, μετά από είκοσι ολόκληρα χρόνια.

Για την Λέστερ, από την άλλη, ήταν μια «ανάσα» που της δίνει την ευκαιρία να παίξει την παραμονή της την τελευταία αγωνιστική, ελπίζοντας σε ήττα της Έβερτον.

 

Στον αγωνιστικό χώρο, οι «καρακάξες» είχαν την συντριπτική πλειονότητα της κατοχής και 23 (!) συνολικές προσπάθειες, ενώ σημάδεψαν και τρεις φορές το δοκάρι, χωρίς ποτέ να βρουν δίχτυα.

Οι «αλεπούδες», αντιθέτως, έμειναν «ταμπουρωμένες» στο δικό τους μισό, αν και παραλίγο να «κλέψουν» τους τρεις βαθμούς με την ευκαιρία του Καστάνιε στις καθυστερήσεις, που ήταν και η μόνη για τους φιλοξενούμενους σε όλο το παιχνίδι.