ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Παναγιώτης Αναστόπουλος

5 April, 2023 - 17:05

Categories: 

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας η Άιντραχτ - Αποκλεισμός σοκ για τη Μπάγερν!

Πλούσια η δράση και στα γερμανικά γήπεδα! Πιο συγκεκριμένα, ύστερα από το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ για το πρωτάθλημα, χθες είχαμε δύο τεράστιας σημασίας αγώνες για το DFP Pokal. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο ένα εξ αυτών έκαμψε την αντίσταση της Ουνιόν Βερολίνου, ενώ η Φράιμπουργκ, με γκολ στις καθυστερήσεις του ματς, πήρε επική πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας μέσα στην έδρα της ομάδας του Τόμας Τούχελ. 

 

• Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ουνιόν Βερολίνου 2-0

Με δύο τέρματα του Κόλο Μουανί στο 11ο και στο 12ο λεπτό, το σύνολο του Όλιβιερ Γκλάσνερ νίκησε με 2-0 την Ουνιόν Βερολίνου, καθαρίζοντας την πρόκριση από το πρώτο τέταρτο. 

Όπως προαναφέρθηκε, μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Γάλλος επιθετικός, ο οποίος δέχθηκε ισάριθμες ασίστ από τον αναγεννημένο στη Φρανκφούρτη Μάριο Γκέτσε. Στο υπόλοιπο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι εξακολούθησαν να πιέζουν, αναζητώντας και άλλα τέρματα για να ανοίξουν τη διαφορά. Ωστόσο, η άμυνα της Ουνιόν στάθηκε στο ύψος της, κρατώντας στην ανάπαυλα αυτό το πικρό για εκείνη 2-0.

Στη επανάληψη, με τις απανωτές αλλαγές του Ουρς Φίσερ, ο σύλλογος της πρωτεύουσας πήρε ξεκάθαρα τα ηνία. Άρχισε να ανεβάζει τις γραμμές του, να δημιουργεί στιγμές και να απειλεί την εστία του Κέβιν Τραππ. Για να γίνει αντιληπτή, μάλιστα, η υπεροχή της Ουνιόν, είναι ενδεικτικό πως απώλεσε 11 ευκαιρίες μπροστά από τα δοκάρια του 32χρονου Γερμανού τερματοφύλακα. Όμως, το γκολ δεν ήρθε, με την Άιντραχτ να παίρνει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού. 

 

• Μπάγερν Μονάχου - Φράιμπουργκ 1-2

Μεγάλο κάζο για τους Βαυαρούς μέσα στην Allianz Arena. Αν και βρέθηκαν να προηγούνται από το πρώτο εικοσάλεπτο, εν τέλει η Φράιμπουργκ βρήκε το σθένος και έκανε τη μεγάλη ανατροπή. 

Στο αρχικό ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ήλεγχαν το ρυθμό και τα ηνία του αγώνα. Έτσι, στο 19' αυτή η πίεση τους μετουσιώθηκε σε γκολ, με τον Νταγιότ Ουπαμεκανό να χρίζεται σκόρερ. Βέβαια, η Φράιμπουργκ δεν έμεινε απαθής. Λίγο αργότερα, και πιο συγκεκριμένα στο 27', ο Νικόλας Χόφλερ με μια απίστευτη οβίδα πραγματοποίησε το 1-1, το οποίο ήταν και το σκορ που πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια. 

Στην επανάληψη, η Μπάγερν του Τούχελ συνέχισε να έχει εκείνη την κατοχή της μπάλας. Όμως, οι στιγμές που έφτιαχνε δεν ήταν ικανές να απειλήσουν την εστία του Μαρκ Φλέκκεν. Και εκεί, λοιπόν, που το παιχνίδι όδευε προς την παράταση, ένα χέρι του Μουσιάλα εντός περιοχής στις καθυστερήσεις ήταν αρκετό για να βάλει... μπουρλότο. Το VAR έδειξε παράβαση και ο Χόλερ ανέλαβε αυτή τη ψυχοφθόρο εκτέλεση. Ο 28χρονος Γερμανός φορ πήρε φόρα και νίκησε τον Σόμμερ για το τελικό 1-2 και την τεράστια νίκη της Φράιμπουργκ, που τη στέλνει στους 4 του Κυπέλλου Γερμανίας.