ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 May, 2023 - 20:20

Categories: 

Στα πλάνα του Πογέτ ο Ανδρέας Ντόη

 

Στα ύψη έχουν εκτιναχθεί οι ποδοσφαιρικές μετοχές του Ανδρέα Ντόη. Η σεζόν μπορεί να μην εξελίχθηκε όπως θα επιθυμούσαν στον Ολυμπιακό, ωστόσο, ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός ήταν από τις φετινές μεγάλες αποκαλύψεις, αναδεικνύοντας ένα δείγμα των δυνατοτήτων του.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γκουστάβο Πογέτ έχει μείνει ενθουσιασμένος από την αγωνιστική ανέλιξη του παίκτη και τον παρακολουθεί διαρκώς. Μάλιστα, το πιθανότερο σενάριο είναι να ο νεαρός στόπερ των «ερυθρόλευκων»κληθεί στην Εθνική μας Ομάδα εντός του 2023.

 

Η ΕΠΟ έχει πλέον στα χέρια της όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να γίνει μέλος της Εθνικής ο νεαρός στόπερ του Ολυμπιακού. Ο ίδιος και η οικογένεια του έχουν δηλώσει την προτίμηση τους στην «γαλανόλευκη» και ο Πογέτ θα αποφασίσει αν θα κληθεί για τους επόμενους επίσημους αγώνες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για τα προκριματικά του Euro 20024.

 

Ομάδα: