ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

12 July, 2023 - 17:24

Categories: 

Στα υπόψη του Ολυμπιακού ο Σίκμα

 

Μετά την αποχώρηση του Σάσα Βεζένκοφ και το «όχι» του Νίκολα Μίροτιτς, ο Ολυμπιακός στρέφεται σε άλλες λύσεις για τη θέση «4». Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει επιλέξει να καλύψει το κενό με τον Λουκ Σίκμα και οι δύο πλευρές είναι σε συζητήσεις.

Ο 34χρονος (2,03μ.) είναι ελεύθερος μετά από έξι χρόνια από την Άλμπα Βερολίνου. Ο Αμερικανός παίζει ως πάουερ φόργουορντ, αλλά θυμίζει κάτι σε… πλέι μέικερ ρακέτας. Διαθέτει καταπληκτική αντίληψη του παιχνιδιού, είναι σπουδαίος πασέρ, έχει καλή τεχνική, αξιόλογο μακρινό σουτ (φέτος είχε 28,6% στα τρίποντα, αλλά στην καριέρα του στην Ευρωλίγκα σουτάρει με 35,8%), αλλά υστερεί σε αθλητικότητα και μπορεί να καλύψει μόνο τη θέση «4».

Την τελευταία σεζόν είχε 7,6 πόντους (67,7% βολές, 53,9% δίποντα, 28,6% τρίποντα), 5,3 ριμπάουντ, 4,9 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2,5 λάθη και 12,9 στην αξιολόγηση σε 22:28 κατά μέσο όρο παίζοντας στα 33 από τα 34 ματς της Άλμπα στην Ευρωλίγκα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού θεωρεί πως ο συγκεκριμένος παίκτης μπορεί να υπηρετήσει πολύ καλά το πλάνο του, αφού παρότι δεν είναι σκόρερ επιπέδου Βεζένκοφ ή Μίροτιτς, μπορεί να βοηθήσει την ομάδα με άλλους τρόπους.

Οι δύο πλευρές έχουν ανοίξει ήδη δίαυλο επικοινωνίας και εκτιμάται πως είναι πολύ πιθανό ένα deal. Άλλωστε, για πρώτη φορά στην καριέρα του θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί.

Ομάδα: