ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

26 February, 2023 - 21:22

Categories: 

Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το πρώτο αγγλικό τρόπαιο της σεζόν

Μάντσεστερ και Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ συναντήθηκαν στο «Γουέμπλεϊ» για τον τελικό του Λιγκ Καπ και οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν με 2-0, κερδίζοντας το πρώτο τους τρόπαιο μετά από έξι χρόνια.

Το ματς ήταν σχετικά ισορροπημένο στο πρώτο ημίχρονο με την ομάδα του Τεν Χαγκ να είναι πιο αποτελεσματική και να προηγείται στο 33' με τον Κασεμίρο να εκμεταλλεύεται την ακριβής σέντρα του Λουκ Σο και να νικά τον Κάριους για το 1-0. Οι «καρακάξες» προσπάθησαν να πάρουν μέτρα και να βρουν το γκολ της ισοφάρισης, όμως αντί αυτού, δέχτηκαν ακόμη ένα τέρμα. Στο 39' ο Βέρχοστ πέρασε την μπάλα στον Ράσφορντ αυτός σούταρε,η μπάλα άλλαξε πορεία λόγω της παρέμβασης του Μπότμαν και κατέληξε στα δίχτυα της Νιούκαστλ.

Στο δεύτερο 45λεπτο η Γιουνάιτεντ μπήκε πιο δυναμικά, δημιουργώντας καλές φάσεις, χωρίς να μπορέσει να κερδίσει ξανά τον Κάριους. Η Νιούκαστλ, ωστόσο, δεν μπόρεσε να απειλήσει σε σημαντικό βαθμό της εστία του Ντε Χέα και έτσι το 2-0 ήταν και το τελικό σκορ.

Το Λιγκ Καπ είναι η επιβράβευση που άξιζε ο Τεν Χαγκ για την σημαντική δουλειά που έχει κάνει φέτος στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία φαίνεται να επιστρέφει στην θέση που είχε υπό την καθοδήγηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.