ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

1 June, 2023 - 21:38

Categories: 

Στην Ολλανδία θα χτιστεί η νέα ΑΕΚ

 

Έτοιμο είναι στην ΑΕΚ το πρόγραμμα της προετοιμασίας της, που θα γίνει και πάλι στην Ολλανδία. Οι ποδοσφαιριστές αναμένεται να συγκεντρωθούν στα Σπάτα στις 24-25 Ιουνίου για τις καθιερωμένες  εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και στις 27/6 η αποστολή της ΑΕΚ θα αναχωρήσει για την Ολλανδία.

 

Η προετοιμασία θα γίνει στο Μπουργκ Χααμστέντε, το προπονητικό κέντρο όπου έκανε προετοιμασία τον χειμώνα. Το εν λόγω κέντρο διαθέτει δύο ποδοσφαιρικά γήπεδα και ένα μικρό, κυρίως για προπόνηση τερματοφυλάκων και ειδικές ασκήσεις.

 

Η ΑΕΚ θα μείνει στο ξενοδοχείο Grand Hotel Ter Duin και θα επιστρέψει το βράδυ της Παρασκευής 14 Ιουλίου. Στο διάστημα αυτό θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια, ενώ με την επιστροφή της στην Αθήνα να «κλείσει» κι άλλα τεστ.

 

Στόχος του Ματίας Αλμέιδα είναι η Ένωση να παρουσιαστεί έτοιμη στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της, στις 7-8 Αυγούστου για τα προκριματικά του Champions League.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ομάδα: