ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

7 July, 2023 - 20:22

Categories: 

Στην Cosmote TV τα φιλικά του Ολυμπιακού

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού είναι σε εξέλιξη. Επί αυστριακού εδάφους, οι «ερυθρόλευκοι» δουλεύουν καθημερινά. Αν και είναι ακόμη νωρίς, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ προσπαθεί να περάσει τη φιλοσοφία του. Αλλά αυτά δεν θα φανεί στις προπονήσεις. Διότι ο κόσμος του Θρύλου περιμένει τα φιλικά για να έχει άποψη. Εξάλλου, όλα θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη. Ολυμπιακός: Τα φιλικά στην COSMOTE TV.

 

Η ανακοίνωση της COSMOTE TV

Το συνδρομητικό κανάλι είναι τηλεοπτικός συνεργάτης του Ολυμπιακού. Κατά συνέπεια, εκεί θα μεταδοθούν οι αγώνες προετοιμασίας. Η ανακοίνωσή του αναφέρει: «Το «χτίσιμο» του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική σεζόν ξεκινά και οι συνδρομητές της COSMOTETV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλα τα φιλικά παιχνίδια της ομάδας ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTESPORT. Το βασικό στάδιο προετοιμασίας των «Ερυθρόλευκων» θα πραγματοποιηθεί στην Αυστρία, εκεί όπου θα δώσουν τρεις φιλικούς αγώνες, ενώ στη συνέχεια θα ταξιδέψουν στη Σκωτία για μια δυνατή αναμέτρηση κόντρα στη Ρέιντζερς.

 

Η αρχή για την ομάδα του νέου προπονητή, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, θα γίνει το Σάββατο 08/07 με αντίπαλο τη Σλοβάτσκο από τη Τσεχία (18.00, COSMOTE SPORT 1HD), ενώ την Παρασκευή 14/07 θα ακολουθήσει το δυνατό τεστ κόντρα στη δευτεραθλήτρια Δανίας, Νόρτζελαντ (12.45, COSMOTE SPORT 1HD). Τα φιλικά επί αυστριακού εδάφους θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 19/07 με την αναμέτρηση κόντρα στη Σαμπάχ από το Αζερμπαϊτζάν (13.00, COSMOTE SPORT 1HD).

 

Στην COSMOTE TV θα μεταδοθεί και η σπουδαία φιλική αναμέτρηση που θα δώσει ο Ολυμπιακός στο «Άιμπροξ» της Σκωτίας, με αντίπαλο την 55 φορές πρωταθλήτρια της cinch Scottish Premiership, Ρέιντζερς (Τετάρτη 26/7, 21.45, COSMOTE SPORT 1HD). Το ραντεβού των συνδρομητών της COSMOTE TV με τον Ολυμπιακό θα ανανεωθεί με περισσότερους φιλικούς αγώνες που θα ακολουθήσουν ενόψει των προκριματικών για το UEFA Europa League». Ολυμπιακός: Τα φιλικά στην COSMOTE TV.

 

Το πρόγραμμα μεταδόσεων των φιλικών του Ολυμπιακού

Σάββατο 8 Ιουλίου 2023

Ολυμπιακός – Σλοβάτσκο, Φιλικός Αγώνας Ποδοσφαίρου LIVE (18.00, COSMOTE SPORT 1HD)

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023

Ολυμπιακός – Νόρτζελαντ, Φιλικός Αγώνας Ποδοσφαίρου LIVE (12.45, COSMOTE SPORT 1HD)

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

Ολυμπιακός – Σαμπάχ, Φιλικός Αγώνας Ποδοσφαίρου LIVE (13.00, COSMOTE SPORT 1HD)

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

Ρέιντζερς – Ολυμπιακός, Φιλικός Αγώνας Ποδοσφαίρου LIVE (21.45, COSMOTE SPORT 1HD)

Ομάδα: