ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

6 February, 2023 - 16:31

Categories: 

Στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος!

«Πάτησε» Θεσσαλονίκη σήμερα (06/02) το μεσημέρι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, για λογαριασμό του Άρη, ενώ εντός της ημέρας ο 36χρονος επιθετικός θα υποβληθεί σε εξετάσεις και ακολούθως θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «κίτρινους», έως το τέλος της σεζόν.

Προτού συμβούν, όλα αυτά, όμως, μιλώντας στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» για να τον… υποδεχτούν φρόντισε να δώσει το… στίγμα για την μεταγραφή του.

 

«Είχα αυξημένο κίνητρο να έρθω στον Άρη και είναι αλήθεια ότι ήθελα πραγματικά πάρα πολύ να επιστρέψω στο ελληνικό Πρωτάθλημα Είχα πολύ καιρό να πάρω τέτοια χαρά μεγάλη, το να ξαναγυρνάω στην Ελλάδα και σε μία μεγάλη ομάδα μου δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση, ένιωσα σα μικρό παιδί», είπε αρχικά ο Χριστοδουλόπουλος.

Και πρόσθεσε με νόημα: «Είμαι εδώ, σεμνά και ταπεινά, ξέρω ότι στο γήπεδο θα πρέπει να είμαι ένα παράδειγμα. Ξέρω επίσης ότι έχουμε δουλειά να κάνουμε. Νιώθω πως είμαι καλά και έτοιμος να παίξω. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο. Αυτή τη στιγμή προέχει να βοηθήσουμε την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Να ανέβει η απόδοσή της. Πιστεύω ότι αυτή η επιλογή που κάναμε με τον Άρη θα κρατήσει γι’ αρκετό καιρό».

Ομάδα: