ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

19 June, 2023 - 22:32

Categories: 

Στη Θεσσαλονίκη ο Ματαρίτα για τον Άρη

Το απόγευμα της Δευτέρας (19/6) έφτασε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη ο Ρόναλντ Ματαρίτα. Ο 28χρονος Κοσταρικανός αριστερός μπακ θα περάσει αύριο από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και, αν όλα πάνε καλά, θα βάλει την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο. 

 

Ο Ματαρίτα, ο οποίος το περασμένο εξάμηνο αγωνίστηκε στην Ουκρανία με τη φανέλα της Ντνίπρο, θα συνθέσει μαζί με τον Μάρβιν Πίρσμαν το δίδυμο των αριστερών πλάγιων μπακ της ομάδας του Απόστολου Τερζή. Στα δεξιά, ο Έλληνας τεχνικός θα έχει διαθέσιμους τους Μόουζες Οντουμπάτζο και Βαλεντίνο Φατόρε, με τον 22χρονο Ισπανό αμυντικό, με καταγωγή από την Αργεντινή, να αναμένεται αύριο (20/6) στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». 

 

Μάλιστα, ο Φατόρε, με ανάρτησή του στα Social Media, αποχαιρέτησε τους οπαδούς του ανδαλουσιανού συλλόγου, τη φανέλα του οποίου υπηρέτησε στη μέχρι σήμερα καριέρα του. «Ο κύκλος μου στο σύλλογο τελειώνει μετά από 15 χρόνια. Μπορώ μόνο να πω ευχαριστώ σε όλους όσοι ήταν μέρος αυτής της διαδρομής που δεν μπορούσα να φανταστώ ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα. Φεύγω χαρούμενος και πολύ περήφανος που έδωσα τα πάντα από τον εαυτό μου κάθε στιγμή, και με αυτή την ασπίδα μέσα στην καρδιά για όλη μου τη ζωή», αναφέρει το μήνυμα του δεξιού μπακ.

Ομάδα: