ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 May, 2023 - 19:28

Categories: 

Στη Μακάμπι και τη νέα σεζόν ο Οντέντ Κάτας

 

Στο τιμόνι της Μακάμπι Τελ Αβίβ θα παραμείνει και για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Οντέντ Κάτας.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το απόγευμα η «ομάδα του λαού», γνωστοποίησε πως ήρθε σε συμφωνία με τον 47χρονο προπονητή ώστε να συνεχίζουν μαζί και τη νέα σεζόν, με τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού, να εξαργυρώνει έτσι την πολύ καλή εικόνα που παρουσίασε φέτος ο σύλλογος.

 

 

Να θυμίσουμε πως ο Κάτας, έφερε τη Μακάμπι... μια ανάσα από το Final 4 του Κάουνας, γνωρίζοντας την ήττα και τον αποκλεισμό στο Game 5 της σειράς με τη Μονακό, ενώ, σε επίπεδο πρωταθλήματος, οδήγησε την ομάδα στην πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας του Ισραήλ.

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τη διοίκηση που με εμπιστεύθηκαν. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζουμε την ξεχωριστή διαδρομή που ξεκινήσαμε μαζί από πέρσι. Θα κάνω τα πάντα ώστε μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας», ανέφερε ο Ισραηλινός τεχνικός μετά την ανανέωση του συμβολαίου του.