ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

2 June, 2023 - 00:08

Categories: 

Στις καθυστερήσεις η Τβέντε, τεράστιο βήμα η τεράστια Σπαρτά Ρότερνταμ

Η χρονιά στην Ολλανδία για τις περισσότερες ομάδες έχει ολοκληρωθεί από την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά Τβέντε, Χέρενφεν, Ουτρέχτη και Σπαρτά Ρότερνταμ δίνουν σε ένα "μίνι τουρνουά" την μάχη τους για ένα τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Συγκεκριμένα για τους πρώτους αιώνες, η Χέρενφεν φιλοξένησε την Τβέντε από την οποία ηττήθηκε με 1-2, ενώ η Σπαρτά Ρότερνταμ πέτυχε μεγάλο διπλό στην έδρα της Ουτρέχτη με 1-2.

Από την μία, στο γήπεδο της Χέρενφεν, το φαβορί η Τβέντε εμφανίστηκε καλύτερη από τα πρώτα λεπτά και ο Σερνι στο 19' άνοιξε το σκορ. Η Χέρενφεν βρήκε τα πατήματα της και κατάφερε να κλείσει το ημίχρονο ισόπαλη καθώς ο Χει εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Σαρουι και με μακρινό σουτ έκανε το 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο η γηπεδούχος κράτησε περισσότερο την μπάλα αλλά η ποιότητα της Τβέντε σε συνδιασμό με την κούραση της αντιπάλου, οδήγησε την φιλοξενούμενο στο τελευταίο τέταρτο να πιέσει αρκετά την εστία του Νοπερτ. Τελικά το γκολ της νίκης ήρθε για την Τβέντε με τον Ουγκαλντε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Επομένως, η Τβέντε πήρε μια σημαντική νίκη και πλέον στην επανάληψη μέσα στην έδρα της, οφείλει να δείξει παρόμοια εικόνα ώστε να μην συναντήσει εκπλήξεις από την σκληροτράχηλη αλλά άπειρη, Χερενφεν.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Ουτρέχτη συνεχίζει από κει που σταμάτησε στο πρωτάθλημα δείχνοντας ασταθής και με αμυντικά προβλήματα. Από την άλλη η Σπαρτά Ρότερνταμ αποτελεί μια πολύ καλή ομάδα και κατάφερε να πάρει την εκτός έδρας νίκη με 1-2. Η Ουτρέχτη ξεκίνησε εκρηκτικά το παιχνίδι αλλά η Σπαρτά ισορρόπησε και απείλησε. Στο 27' κέρδισε πέναλτι και ο Φαν Κρουι νίκησε τον Μπάρκα από την άσπρη βούλα για το 0-1. Γρήγορα έγινε και το 0-2 καθώς ο Λαουριτσεν με σουτ έξω από την περιοχή στο 39' έκανε το 0-2. Στο δεύτερο μέρος, η Ουτρέχτη συνέχισε να πιέζει συνεχώς αλλά δεν μπορούσε να βρει το γκολ της μείωσης. Ο Δουβίκας στο 70' έδωσε την λύση αλλά στα υπόλοιπα λεπτά, ο ρυθμός έπεσε και έτσι η νίκη πήγε στους παίχτες της Σπαρτά Ρότερνταμ.

Μεγάλο βήμα πρόκρισης για την Σπαρτά η οποία, από αουτσάιντερ γίνεται πλέον το ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση. Η Ουτρέχτη από την άλλη, έχει τεράστια αμυντικά προβλήματα, τα οποία οφείλει ο Σιλμπεμπαουερ να τα διορθώσει στο Ρότερνταμ.