ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

5 March, 2023 - 16:11

Categories: 

Στοίχημα Κυριακής: Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Η αναμέτρηση Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Δείτε επίσης: Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

Λίβερπουλ

Μία νίκη και μία ισοπαλία πήρε η Λίβερπουλ στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να αναρριχηθεί στην έκτη θέση της Premier League. Το περασμένο Σάββατο έμεινε στο 0-0 με την Κρίσταλ Πάλας, παρουσιάζοντας αρκετά μέτριο πρόσωπο. Αντίθετα, ήταν πολύ καλύτερη απέναντι στη Γουλβς την Τετάρτη, κερδίζοντάς την εύκολα στο «Άνφιλντ» με 2-0. 

Κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο δίχως αποτέλεσμα, όμως στο δεύτερο κατάφερε να «καθαρίσει» το παιχνίδι με δύο γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών. Ο Φαν Ντάικ (73’) κι ο Σαλάχ (77’) χρίστηκαν σκόρερ, ενώ ο Νούνιεζ μερικά λεπτά νωρίτερα είδε το δικό του γκολ να ακυρώνεται για οφσάιντ. 

Η διαφορά από την τέταρτη θέση μειώθηκε στους έξι βαθμούς για τους «κόκκινους», που έχουν παίξει κι ένα ματς λιγότερο. Βέβαια, η πέμπτη Νιούκαστλ είναι στο +2 με ματς λιγότερο από την ομάδα του Κλοπ.

Δείτε επίσης: Δωρεάν εγγραφή στο telegram για πολλά ταμεία με ένα κλικ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μετά από έξι χρόνια, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιτέλους σήκωσε τρόπαιο με την κατάκτηση του Carabao Cup. Το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου απέναντι στη Νιούκαστλ ήταν αρκετό, καθώς με αυτό το σκορ οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν τη νίκη και τον τίτλο στο «Γουέμπλεϊ». Κασεμίρο (33’) και Ράσφορντ (39’) οι σκόρερ της νίκης της Γιουνάιτεντ, που ήταν καλύτερη και πιο αποτελεσματική. 

Οι νίκες συνεχίστηκαν και στο άλλο κύπελλο, το FA Cup, με το 3-1 επί της Γουέστ Χαμ να χαρίζει στην ομάδα του Τεν Χαγκ την πρόκριση στα προημιτελικά. Παρά το ροτέισον από τον Ολλανδό τεχνικό, η ομάδα του Μάντσεστερ παρουσιάστηκε σοβαρή και πήρε άνετα τη νίκη. Παραμένει η μοναδική αγγλική ομάδα ικανή να διεκδικήσει το quadruple, με τον Τεν Χαγκ βέβαια να ρίχνει τους τόνους λέγοντας πως κάτι τέτοιο «είναι αδύνατο».

Δείτε επίσης: Καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος, μελετημένα, με επιτυχία. Σε ένα κλικ

 

Προγνωστικά

Ματς κομβικής σημασίας και για τις δύο ομάδες. Ειδικά η Λίβερπουλ «καίγεται» για τη νίκη, καθώς κυνηγά τις όποιες ελπίδες έχει για να μπει στην τετράδα. Δύσκολη η αποστολή της Γιουνάιτεντ, σε μια έδρα που έχει σκοράρει μία φορά στα τελευταία επτά ματς και έχει να κερδίσει από το 2016. Η φετινή ομάδα βέβαια δεν συγκρίνεται με αυτές των τελευταίων χρόνων, γι’ αυτό και πάει με ελπίδα για το διπλό.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr