ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 March, 2023 - 16:00

Categories: 

Στοίχημα Πέμπτης: Άρσεναλ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας έως 5.70

Η αναμέτρηση Άρσεναλ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Δείτε επίσης: Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

Άρσεναλ

Οι αλλαγές στην εντεκάδα την επηρέασαν και δεν παρουσίασε το επιθυμητό πρόσωπο, παίρνοντας μια -τελικά- ικανοποιητική ισοπαλία με 2-2 στο πρώτο ματς στην Πορτογαλία. Ο Σαλιμπά της έδωσε (κυριολεκτικά) κεφάλι στο σκορ από κόρνερ του Φάμπιο Βιέιρα στο 22’, όμως ο Ινάσιο απάντησε με τον ίδιο τρόπο από εκτέλεση του Έντγουορντς στο 34’.

Η άμυνά της ήταν αρκετά ευάλωτη και το πλήρωσε στο 55’, όταν ο Παουλίνιο έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους από κοντά. Με μεγάλη δόση τύχης η Άρσεναλ ισοφάρισε όταν από γύρισμα του Τσάκα η μπάλα κόντραρε στον Μορίτα και κατέληξε στα δίχτυα της Σπόρτινγκ.

Όλα ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς, με τους «κανονιέρηδες» βέβαια να έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Ήσυχο μεσημέρι πέρασαν στο εκτός έδρας ματς της Κυριακής, καθώς επικράτησαν εύκολα με 3-0 της Φούλαμ. Το σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο με γκολ των Γκάμπριελ (21’), Μαρτινέλι (26’) και Έντεγκαρντ (45+2’).

Πρωταγωνιστής ωστόσο ήταν ο Τροσάρ, καθώς και στα τρία τέρματα των Λονδρέζων έδωσε την ασίστ. Χωρίς πολλά-πολλά, η Άρσεναλ παρέμεινε στο +5 από τη δεύτερη Σίτι και το όνειρο του τίτλου αρχίζει να γίνεται πολύ πιθανό.

Δείτε επίσης: Δωρεάν εγγραφή στο telegram για πολλά ταμεία με ένα κλικ

 

Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Έδειξε θετικά στοιχεία και απέσπασε σπουδαία ισοπαλία από την Άρσεναλ στο πρώτο ματς της φάσης των «16» με σκορ 2-2. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 22ο λεπτό με γκολ από κόρνερ, όμως με τον ίδιο τρόπο πέτυχε την ισοφάριση δώδεκα λεπτά, όταν ο Ινάσιο με κεφαλιά νίκησε τον Τέρνερ από εκτέλεση του Έντγουορντς.

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο η Σπόρτινγκ μπήκε δυνατά στο δεύτερο και σχετικά γρήγορα έφτασε στην ανατροπή. Ο Πέδρο Γκονσάλβες νικήθηκε από τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων σε πλασέ από τα δεξιά, όμως ο Παουλίνιο ήταν στο κατάλληλο σημείο για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα στο 55’.

Η Άρσεναλ στο 59’ κι η Σπόρτινγκ στο 61’ έχασαν από ένα τετ-α-τετ, με τους «κανονιέρηδες» να βρίσκουν λύση από αυτογκόλ του Μορίτα στο 62’, σε προσπάθειά του να κόψει μπαλιά του Τσάκα. Καλό αποτέλεσμα για τα «λιοντάρια», όμως έχουν το μειονέκτημα στη μάχη της πρόκρισης ταξιδεύοντας στο Λονδίνο. Στο πρωτάθλημα νίκησαν εύκολα με 3-0 την Μποαβίστα, διατηρώντας τη διαφορά πέντε βαθμών από την τρίτη Μπράγκα.

Δείτε επίσης: Καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος, μελετημένα, με επιτυχία. Σε ένα κλικ